Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Vondráčková reaguje na novorodeniatko exmanžela Plekanca! Jej vyjadrenie hovorí jasne!
Zdielať na

Vondráčková reaguje na novorodeniatko exmanžela Plekanca! Jej vyjadrenie hovorí jasne!

Archívna reportáž

Česká herečka a speváčka Lucie Vondráčková (42) je stále mimoriadne aktívna. Po vydaní nových albumov a klipov sa začala vracať aj k činohernému divadlu a muzikálu, čo kedysi bola jej hlavná parketa. Práve nacvičuje muzikál Vianočný zázrak, kde prebrala rolu po herečke Linde Rybovej. Tá je trochu iný typ ako Lucie, aj preto bude postava v jej podaní podľa slov Lucie iná. Na svoj návrat na javisko sa veľmi teší, veď po tom, čo odišla za svojím už exmanželom Tomášom Plekancom do kanadského Montrealu, sa venovala najmä domácnosti a deťom. Občas si prišla počas leta zahrať do Česka vo filmoch Zdeňka Trošky, ale posledné roky už nakrúcala aj v Kanade.

Muzikál by mal mať premiéru niekedy na jeseň "Už takmer trinásť rokov som nehrala ani v činohre, ani v muzikále, ale tento rok to bude nálož. Uvidíme, či budem mať trému. Buď tam skolabujem, alebo si to užijem, ako som si to vždy užívala. Vždy som sa na javisko tešila, snáď to bude tak, ako to bývalo," zverila sa s úsmevom portálu Expres.cz. Lucie vyzerá fantasticky a naozaj by jej asi nikto neznalý netipoval jej vek. Pôsobí ako dievča aj vďaka svojej štíhlej postave a elánu.

Pritom je ale aj mamou dvoch synov, Matyáša (11) a Adama (7), ktorých popri svojej kariére rozhodne nechce zanedbávať. Má ich v striedavej starostlivosti s exmanželom a keď sú u nej, venuje im skoro všetok svoj voľný čas. Prežíva spolu s nimi ich detstvo so všetkými dnešnýmu trendmi. Na svoje detstvo nemyslí, to je už vraj dávno za ňou a ona chce žiť súčasnosťou spolu so synmi. "Chcem, aby chlapci mali radi knihy, dohovorili sa cudzími jazykmi. Všetko, čo môžem, tak im odovzdám. Čo si potom z toho vyberú, to už je na nich. Viedla som ich už od mala k športu. Chodila som s nimi plávať, na tenis a teraz už nosia medaily, čo je krásne, že sa z toho tešia. Ale myslím si, že by to malo byť vykompenzované, takže na jednej strane knihy, na druhej šport," vysvetlila sympatická všestranná umelkyňa.

Lucie o svojich synoch porozprávala aj jojkárskemu Topstaru:

​Keď prišlo na trochu provokatívnu otázku, či sa jej chlapci tešia z nového súrodenca v rodine ich otca s Luciou Šafářovou, mierne zneistila. "Na to sa musíte opýtať ich, to je príbeh druhej strany," s rozpakmi diplomaticky ukončila tému. Je to snáď pre každú rozvedenú ženu predsa len citlivá téma, aj keď po narodení dcérky v novom vzťahu otca jej synov poslala blahoželanie. Zrejme sa zmierila so skutočnosťou, že Matyáš a Adam majú dva domovy. Na rodinnej fotografii s bračekom Oliverom krátko po príchode z pôrodnice nemohli preto chýbať ani oni. "Malý braček už je s nami! Vitaj v tej našej športovej rodine, Oliverko!  Sme veľmi šťastní, že ťa máme!" zdieľala Šafářová  Instagrame. Téma druhého prírastku do rodiny Plekanca je zrejme Vondráčkovej trochu nepríjemná.

Lucie Šafářová zdieľala radosť z prírastku spolu s fanúšikmi na sociálnych sieťach:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Safarova (@lucie.safarova)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie