Skoro jasno
15°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Poriadne mastná sumička! TAKTO vyzerá po rekonštrukcii vila Belohorcovej v Miami, je na predaj!
Zdielať na

Poriadne mastná sumička! TAKTO vyzerá po rekonštrukcii vila Belohorcovej v Miami, je na predaj!

Archívna reportáž

Česko-slovenská rodinka donedávna žijúca v Miami má rada luxus a celoročné teplé podnebie. Niet preto divu, že sa rozhodli zo slnečného Miami presťahovať do španielskej Marbelly. Tam je narozdiel od USA politická situácia relatívne pokojná a navyše, sú bližšie k milovaným rodičom a starým rodičom ich dvoch detí. Ako bonus tam lúče slniečka taktiež svietia celoročne a to je pre nich alfa a omega.

Predtým ako rodina Zuzany Belohorcovej definitíva zdvihla kotvy zo Spojených štátov amerických, museli zariadiť jednu kľúčovú záležitosť. Tou bol predaj nehnuteľnosti, ktorú za lepších čias prenajímali ako ubytovacie zariadenie pre turistov. Avšak koronakríza a najmä nepokoje v USA tieto plány úplne zmietla zo stola a po rozhodnutí opustiť čarokrásne brehy Atlantického oceána sa s nehnuteľnosťou museli nadobro rozlúčiť.​

Rodinka Hájekovcov po zavedení opatrení v USA ešte uvažovala aj nad možnosťou, že prízemný, no útulný domček s posedením využijú ako vlastné bývanie. Znamenalo by to opustiť luxus rozľahlého bytu v mrakodrape s recepciou a mnohými vymoženosťami. To však netušili, že po opatreniach budú nasledovať protesty hnutia BLM v súvislosti s tragickým policajným zásahom na afroameričana. To už bola posledná kvapka a rodinka sa rozhodla poobzerať po krajine, kde sa budú s deťmi cítiť v bezpečí.

Zuzana Belohorcová sa nikdy netajila tým, že má rada teplé podnebie a široké pláže. To jej naše kraje nedokážu poskytnúť a rozhodla sa pre život v zahraničí. Avšak luxus a pohodlie si dopriala aj v Prahe, kde dlhé roky bývala:

​Pred samotným predajom museli štvorizbový domček zrekonštruovať podľa vkusu a požiadaviek náročného amerického klienta. "Dom som kompletne zrekonštruoval, vytrhal som stropy a urobil tam 4 a pol metrové stropy, takže sme vlastne priznali to podkrovie," načrtol ešte v júli zásadné zmeny Vlasta, ktoré zrealizoval vlastnými rukami s pomocou kamarátov.  Pracovali na tom niekoľko mesiacov, a aj vtedy, keď na neho manželka s deťmi už čakali v novom, európskom domove v Marbelle. Dnes je už domček pripravený na predaj za tučnú sumičku 2 a pol milióna dolárov, pričom ho kúpili za 950 tisíc, zisk tak bude aj po odrátaní nákladov na rekonštrukciu stále veľmi atraktívny. Zuzana preto neváhala, a ponúkla ho aj cez svoj Instagram, kde má určite dostatok potenciálnych klientov.

Zuzana ponúkala domček na Miami na predaj aj prostredníctvom sociálnej siete, na ktorej má viac ako 100-tisíc sledovateľov:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Belohorcova (@zuzanabelohorcova)

"Naše hniezdočko na tej naj miamskej adrese je už v ponuke na predaj. Baráčik, bol robený s láskou pre nás, ale rozhodli sme sa byť šťastní niekde inde, tak verím, že si čoskoro nájde svojich nových majiteľov - rodinu, ktorá v ňom bude šťastná," láka na kúpu domčeka vo svojom príspevku. Dom má po rekonštrukcii štyri izby, tri kúpelne, saunu, bazén, letnú kuchyňu na grilovanie a všetky okna i strecha boli vymenené za nové. Navyše má nehnuteľnosť aj extra jednoizbový byt s kúpeľňou a samostatným vchodom.

To, že sa na dome Vlasta s pomocníkmi poriadne narobil, nezabudla Zuzana vyzdvihnúť aj ďalej v popise: "Ako poznám môjho mužíčka, bol postavený poctivo, do posledných detailov. A tak v dobe, keď vypukla pandémia, môj muž namiesto leňošenia doma každý deň, vrátane víkendov, tvrdo pracoval a tu je výsledok." Ponuka je naozaj lákavá a pri pohľade na video s prezentáciou detailov domčeku je úplne pochopiteľné, že so životom v Miami sa nebolo jednoduché rozlúčiť. Avšak podľa fotiek, ktorými Zuzana zásobuje fanúšikov na Instagrame je jasné, že svoje šťastie našli aj v Marbelle a svojou veselou povahou si hneď získali množstvo priateľov a známych.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie