Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Neuveriteľné uvítanie a dojímavé vyznanie Zuzany Belohorcovej! Už má svojho milovaného doma!
Zdielať na

Neuveriteľné uvítanie a dojímavé vyznanie Zuzany Belohorcovej! Už má svojho milovaného doma!

Archívna reportáž

Koronakríza priniesla do života ľudí po celom svete obrovské zmeny, žiaľ, mnohokrát práve tie negatívne. Mnohé rodiny zažili dlhé odlúčenie, či ešte horšie, prišli o svojich najbližších. Ľudia po celom svete si začali vážiť prítomnosť svojich milovaných viac ako kedykoľvek predtým.

Aj slovenská moderátorka Zuzana Belohorcová zažila kvôli pandémii nepríjemné chvíle, keď sa z viacerých dôvodov rozhodli s rodinou presťahovať z ich luxusného domova na Miami do Európy. Kvôli niekoľkým rozbehnutým podnikateľským aktivitám však s nimi nemohol odísť milovaný otec rodiny, podnikateľ Vlasta Hájek. Po dlhých šiestich týždňoch odlúčenia sa s rodinou stretol a dojemné momenty Zuzana zdieľala na svojom profile sociálnej siete.

Zuzana sa spolu so synčekom Neviom a dcérkou Salmou konečne dočkali a svojho ocka privítali na letisku v španielskej Malage. Deti sa na neho vrhli a otecka objímali tak silno, akoby ho už nikdy nechceli pustiť. Dojatá mama Zuzka všetko zaznamenala na kameru telefónu, video neskôr zdieľala na Instagrame.

Zuzana Belohorcová vždy túžila po veľkej spokojnej rodine, v úlohe mamy sa našla:

"Reality show pokračuje. Vitaj doma zlato!" napísala slovenská moderátorka k videu z letiska. Zuzana totiž dokumentovala aj cestu autom na letisku v Malage, ktoré je vzdialené od ich nového domova v Marbelle asi 50 kilometrov. Dojemné video okomentoval okrem množstva fanúšikov aj Zuzanin otec a Vlastov svokor Ľubo, ktorý má svojho zaťa, zdá sa, veľmi rád. "Vitaj, Vlastino, sme veľmi šťastní, že je Vaša a naša rodinka spolu. Keď vidíme tú radosť Vás všetkých, tak to nenahradí nič. Človek si vždy uvedomí tu emočnú silu rodiny len pri čiastočnom odlúčení. Rodina je vždy nenahraditeľná, a keď som videl to miesto stretnutia, tak som nechcel tomu ani uveriť, že ste sa stretli presne na tom istom mieste, ako my pred mesiacom so Zuzkou. Posielame Vám veľký pozdrav. Ľúbime," napísal siahodlhý komentár pod príspevok pán Belohorec.

Takto vyzeralo stretnutie hlavy rodiny so svojimi deťmi a manželkou Zuzanou:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Reality show pokračuje?...Vitaj doma zlato♥️ @scuderiaboys ?#belohorkalifestyle #reallife #emociones #finalytogether #familytogether ?

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Belohorcova (@zuzanabelohorcova),

Zuzana pridala neskôr aj krásne vyznanie k fotke z ich domácej terasy. "Určite nie sme ani dokonalý, ani ideálny pár, a verte mi, ani u nás to vždy nie je zaliate slnkom a niekedy prehrmí aj búrka. Ale čo je dôležité, že sa vieme spolu radovať a smiať sa. V ťažkých chvíľach sme jeden pre druhého veľkou oporou," napísala o svojom manželstve. Vlasta Hájek sa v slnečnom Miami zdržal o niečo dlhšie kvôli rekonštrukcii ich vilky, ktorú po odchode plánujú predať. Aby mohli z nehnuteľnosti vyťažiť čo najviac, vilu prerobil spolu so svojimi kamarátmi v typicky americkom okázalom štýle plnom lesklých doplnkov, LED svetiel a moderného umenia. Peniažky utŕžené z predaja sa im určite zídu na zabezpečenie pohodlného života v španielskej Marbelle. Okrem luxusného životného štýlu totiž rodičia Nevia a Salmy investujú aj nemalé peniaze do ich vzdelania. Obaja už od septembra začali navštevovať miestnu prestížnu súkromnú školu. Nepochybne teraz, keď je rodina kompletná, pôjde už všetko lepšie.

Súvisiace články

Najčítanejšie