Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Prichytení pri bozkoch! Vzťah s o 26 rokov mladšou kráskou už slávny herec neutají!
Zdielať na

Prichytení pri bozkoch! Vzťah s o 26 rokov mladšou kráskou už slávny herec neutají!

Zdroj: SITA

Od čias úspechu filmu Gladiátor ubehlo neuveriteľných 20 rokov a na predstaviteľovi hlavnej postavy menom Maximus Decimus Meridius sa tento čas viditeľne podpísal. Zostarnutý herec vymenil pekáč buchiet na bruchu za pivný súdok a jeho vlasy pokryli šediny. Nebráni mu to však v spokojnom milostnom živote, ani v úspešnej hereckej kariére.

Rodák z Nového Zélandu, herec Russell Crowe (56), bol podľa informácii denníka The Mirror prichytený pri nežných momentoch so svojou údajnou priateľkou, o 26 rokov mladšou bývalou herečkou Britney Theriot (30). S tou má udržiavať vzťah už takmer rok, no ani jeden tieto klebety zatiaľ nepotvrdil. No ich vášnivé bozky a objatie počas tenisovej hry v austrálskom Sydney hovoria samé za seba.

Dvojica sa mala zoznámiť už počas nakrúcania filmu Broken City v roku 2013, zdá sa však, že ich priateľstvo sa pretavilo vo vážny vzťah až v roku 2019, keď ich zvedaví paparazzovia prichytili spoločne po prvýkrát na letisku. Tentokrát si na nich objektívmi posvietili počas súkromnej hry tenisu na jednom z tenisových kurtov. Fotky zaľúbenej dvojice na tenisovom dvorci si môžete pozrieť TU.

Russel Crowe chystá pre svojich fanúšikov poriadne drsnú filmovú nádielku, pozrite si trailer k novému thrilleru Unhinged:

Počas hry v horúcom austrálskom podnebí Russella podporila k lepším výkonom jeho partnerka Britney vrúcnymi objatiami a nechýbali ani sladké bozky. Blondínka vďaka krátkym tenisovým šatám ukázala skvelú vyšportovanú postavu, kým Russel márne skrýval rastúci pupok pod tmavým športovým tričkom. Avšak, slávny herec má nepochybne aj iné kvality, ktorými si získal srdce Britney, ktorá zavesila hereckú kariéru na klinec na teraz sa venuje obchodu s realitami.

Aj keď má herec od svalnatého bojovníka z Gladiátora ďaleko, na jeho charizme to nijako neubralo. Na Instagrame sa Russell Crowe pochválil fotku so svojou kolegyňou Nicole Kidman:

Herec Russell Crowe bol v minulosti ženatý s hereckou kolegyňou Danielle Spencer, s ktorou sa zoznámil pri nakrúcaní filmu s názvom The Crossing v roku 1986. O štrnásť rokov neskôr sa vzali a v roku 2003 privítali prvého syna Charlesa (16) a o dva roky neskôr syna Tennysona (14). V roku 2012 sa dvojica rozviedla, súdne ťahanice však trvali dlhých 6 rokov.

Súvisiace články

Najčítanejšie