Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Slávny herec priznáva: Následky covid-19 u neho viedli až k nechutnej "úchylke"!
Zdielať na

Slávny herec priznáva: Následky covid-19 u neho viedli až k nechutnej "úchylke"!

Archívna reportáž

Charizmatický britský herec, ktorý bol azda práve vďaka svojej uhladenosti a džentlmenstvu vyberaný filmovými producentmi najmä do úloh romantických hrdinov, si vie občas pekne uletieť na svojich vyjadreniach. Presvedčili sa o tom nedávno jeho fanúšikovia a najmä fanúšičky, keď celkom autenticky popísal jeho problémy s ochorením COVID-19, ktoré prekonal ešte vo februári tohto roku.

Herec Hugh Grant a jeho manželka Anna sa síce koronavírusom nakazili ešte v prvej vlne, no až teraz, s odstupom času, prezradili v relácii The Late Show Stephena Colberta popísal, ako u neho ochorenie prebiehalo. Strata čuchu ho podla jeho vlastných slov dohnala k ovoniavaniu smetných košov, či nutkaniu "čuchnúť si" k štipľavému potu cudzieho podpazušia.

Strata čuchu je pomerne častým a jedným z najznámejších príznakov ochorenia COVID-19. Táto nepríjemnosť sa nevyhla ani hercovi Hughovi Grantovi, ktorého môžu diváci poznať napríklad aj z filmu Denník Bridget Jones či z romantickej komédie Štyri svadby a jeden pohreb. "Začal som trpieť veľmi zvláštnym syndrómom, odrazu som sa začal neuveriteľne potiť. Bolo to veľmi nepríjemné a cítil som sa trápne," začal s veľmi presvedčivým popisom nepríjemných pocitov.

Hugh poroprával o priebehu ochorenia v online rozhovore The Late Show so Stephenom Colbertom. Napriek závažnosti témy prišlo aj na úsmevné príhody:

"Odrazu sa moje očné buľvy akoby zväčšili o tri veľkosti, a na hrudi akoby mi sedel nejaký obrovský chlap, Harvey Weinstein, alebo niekto podobný," doplnil a neodpustil si poznámku na odsúdeného sexuálneho predátora z Hollywoodu. Hugh v tom čase stále netušil, čo môže byť za jeho nepríjemným fyzickým stavom, no vydesilo ho, keď ani na ulici necítil žiadne bežné vône. "Začal som privoniavať ku kvetom, nič. A potom som prepadol ešte vačšiemu zúfalstvu. Začal som očuchávať odpadkové koše. Mal som nutkanie privoniať k podpazušiu cudzích ľudí, jednoducho nemohol som nič cítiť," pokračoval v rozprávaní sympatický, dnes už 60-ročný Angličan.

Karanténu trávil Hugh so svojimi ratolesťami, a prišlo aj na hranie sa s ich bábikami. S humorom jemu vlastným vtedy zverejnil fotku dvoch bábik v celkom netradičnej polohe. "Mali spolu románik," napísal Hugh:

Hugh však zašiel v zúfalstve ešte ďalej a strekol si priamo do tváre voňavku Chanel No. 5. Aj napriek výraznej a ťažkej vôni tohto parfumu však nič necítil, a vtedy sa ho zmocnila panika. "Ale aspoň som z nej oslepol," zažartoval si na margo svojho nezmyselného konania. Napokon sa však spoločne s manželkou z ochorenia obaja vystrábili, a taktiež sa im navrátili tak veľmi postrádané zmysly. Zvyšok karantény strávil s deťmi, ktoré má s manželkou Annou Eberstain, 8-ročným Johnom a dvoma ďalšími dievčatkami, ktorých identitu sa rozhodli utajiť. Hugh je taktiež otcom 8-ročného dievčatka menom Tabitha a 6-ročného Felixa, ktoré má so vzťahu s recepčnou Tinglan Hong.

Súvisiace články

Najčítanejšie