Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Obyčajný život, alebo stále jednou nohou v monarchii? Harry vraj TAKTO zneužíva svoj titul!
Zdielať na

Obyčajný život, alebo stále jednou nohou v monarchii? Harry vraj TAKTO zneužíva svoj titul!

Archívna reportáž

Pre princa Harryho (36) bol tento rok zlomový. Na jeho začiatku stálo rozhodnutie opustiť spoločne s manželkou Meghan (39) Britániu a kráľovský dvor a oslobodiť sa. Nasledovalo viacnásobné sťahovanie, až si napokon zakúpili obrovské sídlo v Montecito v Santa Barbare a snažia sa žiť "obyčajný" život. Harry však podľa všetkého stále ostáva "princom".

Briti nazvali rozhodnutie opustiť Britániu a kráľovskú rodinu Megxit, v narážke na Meghan, ktorá podľa mnohých za týmto rozhodnutím stála. Necítila sa v Británii dobre a nevedela si zvyknúť ani na miestne maniere, čo vraj dávala často najavo svojím správaním. Ona sa zas sťažovala Harrymu ako jej ubližujú a ten sa rozhodol ju ako správny manžel brániť. Nechcel, aby dopadla podobne, ako jeho mama, princezná Diana.

Meghan však nemienila byť žiadnou zakríknutou manželkou a zažalovala niektoré médiá na súde. Ako sa ukázalo, bola to zjavne opovážlivosť postaviť sa proti britským médiám. Tie značne ovplyvňujú mienku ľudí a tá sa obrátila ešte viac proti nej. Schytal to prirodzene aj princ Harry. Jeho obľúbenosť medzi obyvateľmi Británie, ktorí veľmi pozorne sledujú, čo sa deje v kráľovskej rodine, začala prudko klesať. Potvrdili to aj rôzne nimi obľúbené ankety a stávky. Od manželského páru sa odklonila dokonca aj samotná kráľovná a najvyšší členovia kráľovskej rodiny, vrátane korunného princa Williama (38).

Megxit Harrymu Briti len tak neodpustia:

​Už takmer pol roka ale si ale nemusia robiť z pomerov v Británii príliš ťažkú hlavu. Aj keď im nevyšla počiatočná kalkulácia, že budú čiastočne zastupovať kráľovskú rodinu pri oficiálnych príležitostiach, vrhli sa do spoločného biznisu na americký spôsob. A darí sa im. Briti ale nadobudli presvedčenie, že pritom zneužívajú kráľovské tituly, píše portál Express.co.uk. „Tie sú dôvodom, prečo získal všetko, čo teraz má. Chce zo všetkého len ťažiť, odmieta však tvrdo pracovať,“ obula sa do Harryho verejne Ingrid Seward, expertka na britskú kráľovskú rodinu. No v USA monarchia zjavne nikoho nezaujíma. Prejavilo sa to aj na predaji istého magazínu, ktorého predaj nijako nestúpol, keď boli Meghan a Harry exkluzívne na titulke.

​Princ Harry už azda nemá odvahu chodiť do Británie, čo môže aktuálne dobre zvaliť aj na pandémiu. No v paláci mu to nezabúdajú pripomínať. V rámci nedávnej oslavy pamätného dňa odmietli na kráľovskom dvore Harryho požiadavku, aby v jeho mene položil niekto z kráľovskej rodiny veniec k pamätníku. A tak si svoje ambície kráľovského reprezentanta plní v USA. Bude špeciálnym hosťom na každoročnom komediálnom hudobnom charitatívnom podujatí Stand Up For Heroes, už 18. novembra. Podujatie, tento rok len virtuálne, sa koná na podporu zranených veteránov a ich rodiny. Vysielať ho budú všetky známe sociálne siete.

Súvisiace články

Najčítanejšie