Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Herca zo seriálov Dr. House či NCIS našli mŕtveho v hotelovej izbe! Mal len 38 rokov
Zdielať na

Herca zo seriálov Dr. House či NCIS našli mŕtveho v hotelovej izbe! Mal len 38 rokov

Zdroj: Reprofoto/Yahoo.com

Človek nepozná ani dňa, ani hodiny. To je smutná pravda, ktorá sa, žiaľ, opäť potvrdila aj v prípade amerického herca známeho predovšetkým zo seriálov. Smrť Berta Belasca je aj pre jeho blízkych absolútne šokujúca a nečakaná.

Herec Bert Belasco nepatril medzi hviezdy hlavných postáv. No aj tak sa výrazne zapísal do americkej seriálovej tvroby. Jeho najvýraznejšou rolou bola sympatická postava v seriáli  Let’s Stay Together, v ktorom účinkoval celé štyri roky. Slovenským divákom by mohol byť ale známy skôr zo deriálu Doktor House, či NCIS: New Orleans. Žiaľ, ďalšie príležitosti už neprídu.

Bert Belasco patril od začiatku pandémie k zodpovedným občanom, ktorí rešpektovali opatrenia, tak karanténu, ako aj nosenie rúška, koronavírus za jeho náhlym skonom nebol, píše portál TMZ.com. Príčina smrti ešte nie je definitívne určená, no už sú isté indície.

Pozrite si scénu z Bertovho najznámejšieho seriálu:

Skon svojho syna potvrdil portálu TMZ.com Belascov otec. Bert sa akurát chystal na nakrúcanie nového projektu, a aby neriskoval nákazu koronavírusom, dobrovoľne sa izoloval v hoteli v Richmonde. No jeho rodina, ani priateľka sa s ním nevedeli celý deň spojiť, čo nebolo obvyklé. Kontaktovali preto políciu. Po vniknutí do izby sa potvrdili najhoršie obavy.

Na kolegu si zaspomínala aj herečka Yvette Nicole Brown:

Našli už len bezvládne telo herca, podľa svedkov bola plachta na posteli krvavá. Hoci bude príčina smrti jasná až po pitve, jeho blízki sa domnievajú, žeby mohlo  ísť o aneuryzmu, teda cievnu výduť. "Som z toho zdrvená. Bert bol môj priateľ. Ešte minulý týždeň sme spolu hovorili. Bol šťastný a nadšený z nového projektu, aj zo všetkého dobrého, čo malo prísť," napísala na twitter herečka Yvette Nicole Brown, ktorá s ním účinkovala v seriáli Späť do školy.

Súvisiace články

Najčítanejšie