Zatiahnuté
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Vdove po Connerym hrozí väzenie! Ona sa tvári, že problém neexistuje!
Zdielať na

Vdove po Connerym hrozí väzenie! Ona sa tvári, že problém neexistuje!

Archívna reportáž

Slávny herec a azda najlegendárnejší predstaviteľ Jamesa Bonda iba pred niekoľkými dňami navždy opustil tento svet v úctyhodnom veku 90 rokov. Zanechal po sebe množstvo skvelých hereckých výkonov, sošku Oscara, Zlatého glóbusu či ocenenie BAFTA. Taktiež tu po ňom ostala trúchliaca vdova, ktorá sa však musí pasovať aj s nepríjemnými obvineniami.

Vdova po charizmatickom hercovi Seanovi Connerym má nepríjemné problémy so zákonom. Micheline Roberquen je totiž už niekoľko rokov v hľadáčiku španielskych úradov pre údajný daňový únik. K nelegálnym peniazom si mala podľa informácii denníka The Sun prísť pri predaji domu v španielskej Marbelle. Vo veku 91 rokov jej tak hrozí väzenie a pokuta za daňové úniky až vo výške 20 miliónov eur.

Micheline Roberquen prežíva veľmi smutné obdobie a nepríjemné opletačky môžu skončiť až za múrmi väzenia. Nahráva tomu aj skutočnosť, že vdova po Connerym odmieta spolupracovať s políciou a na výzvy neodpovedá, čo jej môže vo finále iba priťažiť. Micheline sa pred problémami skrýva na slnečných Bahamách, kde pred niekoľkými dňami zomrel jej slávny manžel.

Pripomeňte si herca Seana Conneryho v nezabudnuteľných scénkach ako legendárneho a azda najcharizmatickejšieho predstaviteľa Jamesa Bonda:

„Na Bahamy boli dvakrát zaslané formálne žiadosti, aby bola Micheline informovaná o obžalobe a súdnom procese proti nej, španielski úradníci však zatiaľ nedostali odpoveď," prezradil dobre informovaný zdroj. Úrady už však strácajú trpezlivosť a staručkú výtvarnú umelkyňu varujú. "Niekto tú daň zaplatí musí, alebo bude čeliť trestu," vyjadrili sa španielske úrady na margo niekoľko rokov starého prípadu. Pozrite si fotky luxusnej stavby v galérii TU.

​Podľa informácií spomínaného denníka vraj bolo hercovi a jeho manželke ešte v roku 1999 sľúbené, že za predaj ich domu v Marbelle nebudú stíhaní. Ten bol po predaji zbúraný, aby uvoľnil pozemok pre stavbu objektu so 70 bytmi, zákony však dovoľovali na danom mieste stavbu iba o počte piatich bytov. Právnici Seana Conneyrho, starosta Marbelly a šiesti členovia rady boli dokonca za podvod stíhaní a uväznení. Poverený sudca napokon rozhodol, že aj Micheline by mala byť zodpovedná za podvod a čeliť spravodlivému trestu. Rodená Francúzka Micheline Roqeburn, ktorá so Sirom Connerym žila v manželstve dlhých 45 rokov, tieto obvinenia označila za "absolútne nezmysly".

Súvisiace články

Najčítanejšie