Oblačno
15°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Beňová prekvapuje úprimnosťou! Priznala, či sa jej podarilo dcérku dojčiť!
Zdielať na

Beňová prekvapuje úprimnosťou! Priznala, či sa jej podarilo dcérku dojčiť!

Archívna reportáž

Nedeľa 1. novembra sa navždy zapísala do života političky a europoslankyne Moniky Beňovej veľkými písmenami. O niečo skôr, no dostatočne donosená sa narodila malá Lea, dcéra Beňovej a jej partnera, advokáta Ľubomíra Klča. Europoslankyňa všetkým kritikom či skeptikom dokázala, že sa dá mať dieťa aj vo veku, keď je už azda väčšina žien po prechode. A dá sa aj dojčiť.

Zrejme už od začiatku tehotenstva bolo jasné, že 52-ročná Monika Beňová neprivedie svoje druhé dieťa na svet prirodzeným pôrodom. Slovenské pôrodníctvo je nastavené neriskovať a ženám vo vyššom veku obvykle odporúčajú cisársky rez. Tak sa stalo aj v tomto prípade, no pôrod sekciou bol v tomto prípade podčiarknutý aj tým, že Beňovú trápili problémy typické pre vysoké štádium tehotenstva.

Hodnoty cukru v krvi, ako aj krvný tlak, boli natoľko kritické, že Monika nemohla ostať doma ani na celý víkend, ako jej pôvodne v posledný októbrový piatok lekári dovolili, a v sobotu sa už musela urgentne dostaviť späť pod dohľad odborníkov. A na druhý deň ráno bola Lea na svete.

​Na šiesty deň, konkrétne v piatok 6. novembra, prišiel očakávaný moment - odchod z pôrodnice do rodinnej idylky. Malá princezná mala už všetko pripravené, no nič materiálne nie je také dôležité, ako láska, ktorej má rodinka na rozdávanie. "Sme doma piaty deň a všetko sa už zabehlo do funkčného systému. Lea papá pred polnocou, potom v polospánku okolo tretej a okolo šiestej a potom si este pofuní v postieľke do 8:00. V noci všetko zbehne v polospánku, kŕmenie aj prebaľovanie, stačí, keď jej všetko pripravíme ešte kým sa úplne zobudí a rozmrnká sa. Moj muž mi veľmi pomáha, zohrieva jej mliečko, nechá si ju na ramene odgucnúť po jedle. Sú rozkošní, ona s tou minirúčkou na jeho bicepse," rozplýva sa čerstvá dvojmama na Instagrame.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#hello #krasny zahmlený deň prajeme #náš spachtoško dnes spinkal do 8,00 potom sa napakal a spí ďalej?????? #mama ide variť jelenie stehienko s ryžou, aby mala dobré mliečko. Leuš je ešte malinka a nevládze piť mlieko z prska, takže styrikrát za deň si mama sadne a odsáva???. Ale už mi to celkom ide, hlavne že veverička má “bio-organické-zodvora”. Sme doma piaty deň a všetko sa už zabehlo do funkčného systému. Lea papa pred polnocou, potom v polospanku okolo tretej a okolo šiestej a potom si este pofuní v postieľke do 8,00. V noci všetko zbehne v polospánku, kŕmenie aj prebaľovanie, stačí keď jej všetko pripravíme ešte kým sa úplne zobudí a rozmrnká sa. Moj muž mi veľmi pomáha, zohrieva jej mliečko, nechá si ju na ramene odgucnúť po jedle. Sú rozkošní, ona s tou minirúčkou na jeho bicepse. #milujem ich❤️❤️❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Beňová (@monicabenova),

No pridala aj intímnu informáciu, ktorou mnohých prekvapila. "Mama ide variť jelenie stehienko s ryžou, aby mala dobré mliečko. Leuš je ešte malinká a nevládze piť mlieko z prska, takže styrikrát za deň si mama sadne a odsáva. Ale už mi to celkom ide, hlavne že veverička má bio-organické-z dvora," prezradila s humorom Beňová a dala tým jasne najavo, že pre svoju dcérku chce len to najlepšie, čo materské mlieko bezpochýb je. Podľa komentárov je už dávno preč akákoľvek kritika, všetci jej držia palce a rozplývajú sa nad láskou, ktorú cítiť doslova z každého riadku. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie