Zatiahnuté
12°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Matuš šokuje: Ďalšie dieťa bude, keď mi Lucinka dovolí chlapa!
Zdielať na
Hudba

Matuš šokuje: Ďalšie dieťa bude, keď mi Lucinka dovolí chlapa!

Zdroj: instagram/BaL

Láska sa medze nekladú, problém nastáva len ak je mimo medzí zákona. Tomu sa pomerne tesne vyhol český muzikálový spevák, keď si začal vážny vzťah s 15-ročnou dievčinou, ktorej dokonca ešte pred dovŕšením jej osemnástin dopraje pocit byť mamou. Avšak tridsaťročný vekový rozdiel leží mnohým v žalúdku, a talentovaného speváka dokonca mnohí označujú za pedofila. On si z toho ťažkú hlavu nerobí, dokonca si na svoj účet už aj sám zažartuje.

Tehotenstvo Lucinky (17), partnerky známeho českého speváka Bohuša Matuša (47), sa pomaly blíži ku koncu. Všetci, ktorí sledovali priebeh jej tehotenstva, nálady a zážitky, o ktorých radi verejne informujú, sú iste zvedaví na záver. Prekvapivé ale je, že podľa informácii denníka Extra.cz už plánujú pre ich nenarodené dievčatko ďalších súrodencov.

To, že Matúš a Lucinka očakávajú príchod dievčatka, už dávno prezradili. Termín pôrodu je však neistý. Pôvodne bol stanovený na december, teraz však lekári usudzujú, že môže prísť každú chvíľu. Matuš všetkých ubezpečuje: „Lucinka je v poriadku, nečakajú sa žiadne komplikácie. Strach, samozrejme, mám, snažím sa o ňu starať a užívať si to, že sa s ňou mám tak skvelo, ako ešte s nikým iným v živote.“ Zatiaľ si nemôže sťažovať, s Lucinkou si rozumejú. Má pre koronavírus dostatok času ako pre seba, tak aj pre ňu. Aby sa nenudili, každú chvíľu niečo vymyslí na ich potešenie. Najradšej pripravuje rôzne pochúťky a nezabudne sa pochváliť s výsledkom na sociálnej sieti. Budúca mamička to iste vie oceniť.    

Bohuš Matuš je známy predovšetkým ako muzikálový herec a spevák, napokon, tak si aj získal srdce mladej fanúšičky, dnes partnerky Lucinky. V repertoári má aj niekoľko vlastných videoklipov, pozrite si ten k piesni Náš hlas je v souznení:

Budúci otecko si kráti chvíle čakania na prvého potomka cvelkom netradične, plánovaním ďalších detí. „Keď si Lucinka urobí maturitu, urobím jej druhé dieťa. Tretie trebárs za vysokoškolský diplom a štvrté, keď mi dovolí mať do páru nejakého chlapa,“ povedal zrejme žartom a narážal pritom na názor tých, ktorí ho polemizujú o jeho homosexualite. No nečudo, veď pred Lucinkou nemal oficiálne žiaden vážnejší vzťah. Keď začal žiť s mladučkou partnerkou, obviňovali ho z pedofílie. To ale Lucinka vehementne popiera, tvrdí, že Bohuš mal pred ňou staršie partnerky a spočiatku ju kvôli veku dokonca aj odmietal.  

Bohuš Matuš sa na sociálnej sieti pochválil kompletnou výbavičkou, ktorú s Lucinkou pre dcérku zabezpečili:

To, že Matuš svoje slová nemyslí naozaj, chcel dokázať, keď so smiechom dodal: „Za väčšieho de*ila už aj tak byť nemôžem. Však ma poznáte. Som blázonko, ktorý zo seba urobí šaška za každú cenu. Hlavné je, nech sa ostatní ľudia bavia. Buď ma niektorí ľudia chápu, aký som, a majú ma radi, alebo ma budú navždy považovať za k*eténa. Tak im doprajem radosť.“ Nemá už zrejme chuť vážne odpovedať tým, čo stále poukazujú na jeho partnerský vzťah s neplnoletou Lucinkou.  

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie