Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Vendula Pizingerová priznáva strach z materstva! Ďalšie dieťa už nechce!
Zdielať na

Vendula Pizingerová priznáva strach z materstva! Ďalšie dieťa už nechce!

Archívna reportáž

Vendula Pizingerová je jedna zo známych osobností, ktoré sa stali tento rok matkami vo vyššom veku. Jej Josífek sa narodil 13. októbra a pre jej tretieho manžela, 32-ročného Josefa Pizingera je to prvé dieťa. Pre 48-ročnú Vendulu tretie, no aj tak mala pred jeho narodením isté obavy.

Už keď Vendula Pizingerová na prvého mája oznámila svetu, že čaká dieťa, reakcie ju mohli skutočne nahlodať, či je schopná ho nielen donosiť a porodiť, ale aj poskytnúť mu polnohonodnotnú materinskú starostlivosť. Niekotrí ľudia si dovolili skutočne až kruté komentáre, našťastie, Vendula už v živote zažila dosť neľahkých situácií, aby ju komentáre od cudzích ľudí nerozhádzali.

Rozhodne už po svojich skúsenostiach nebola ani naivná, aby nevedela, čo materstvo obnáša. No kým syna mala ako 33-ročná mladá žena, a dcérku Klárku ešte mladšia, tretie dieťa si nechala na skutočne vyšší vek. A isté pochybnosti ju nahlodávali, píše portál Blesk.cz.

​Po mesiaci už môže Vendula smelo zhodnotiť, ako sa jej život s bábätkom zmenil. "Jasné, že som mala strach, ako to budem zvládať, ale sama pozerám, ako je v pohode a pokoji. Zrejme je to tým, že som už upokojená a Pepa je skvelý parťák, ktorý okrem dojčenia zastane všetku starostlivosť o malého," pochválila Vendula svojho manžela. No skutočne dôležité sú aj slová o psychickej pohode, keďže sa hovorí, že dieťa vycíti emócie rodičov, a najmä matky. Nečudo, že v tomto prípade sa Josífek skutočne spokojné bábo.

Vendula denne pridáva krásne rodinné fotky:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Nedelni chvilka poezie ?❤️ #baby #❤️ @josefpizinger

Príspevok, ktorý zdieľa Vendula Pizingerova (@vendulapizingerova),

"Tak rýchlo ubehlo. Už prišli prvé úsmevy a najviac na otca, keď ráno odchádza do práce. Josífek je potom na mne až do večera prilepený. Našťastie má drez plný riadov nerozhádže," hovorí Vendula o tom, ako je nad vecou a má ujasnené priority. Keď ide o spokojné bábätko, všetko ostatné je rozhodne druhoradé. No tretie bábo už vraj definitívne stačí, ako so smiechom dodáva jeho šťastná mama a ubezpečuje, že žiadne ďalšie už nebude.

Súvisiace články

Najčítanejšie