Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Ukázal obrovské srdce! Fanúšikovia sú z priznania skvelého herca úplne roztopení!
Zdielať na

Ukázal obrovské srdce! Fanúšikovia sú z priznania skvelého herca úplne roztopení!

Archívna reportáž

Známy hollywoodsky herec si užíva rodičovské povinnosti a jeho svet sa momentálne točí okolo dvojmesačnej dcérky a milovanej partnerky, speváčky Katy Perry. Avšak ani popri tom nezabúda na svoju lásku k štvornohým miláčikom. Sám ide príkladom a poukazuje na to, že osud opustených zvierat by ľudom nemal byť ľahostajný.

Herec Orlando Bloom zverejnil na svojom profile na Instagrame fotografiu, ktorá fanúšikom roztopila srdcia. Po strate milovaného píska Mightyho ešte v júli 2020 dal šancu na pekný život inému tuláčikovi z losangelského útulku. Aj keď ho má prominentná rodinka iba v dočasnej opatere, mnohí fanúšikovia, a aj sám Orlando, veria, že už u nich ostane nadobro.

Slávny predstaviteľ Tolkienovho Legolasa zo ságy Pán Prsteňov, austrálsky herec Orlando Bloom, je známy svojou výnimočnou láskou k zvieratám. Nebolo to tak dávno, čo boli fanúšikovia na Instagrame svedkami jeho psychického zrútenia po tom, ako sa jemu a jeho snúbenici Katy Perry stratil jeden z ich štvornohých miláčikov menom Mighty. Malého pudlíka sa dodnes nepodarilo nájsť, no čerství rodičia sa rozhodli darovať domov ďalšiemu psíkovi, krížencovi neznámeho pôvodu menom Buddy. "Prosím, zoznámte sa s Buddym, ročným krížencom niečoho a niečoho. Nič mi nikdy nenahradí môjho Mightyho, ale dočasná opatera o tohto malého drobca mi naplnila srdce. Ak ste ešte nemali nikdy zvieratko v dočasnej opatere, veľmi vám to odporúčam. Robí to šťastnými až dve živé duše. Ako sa hovorí, nikdy nesúď knihu podľa obalu, pozrite si druhú fotku v poradí," píše sa pod sériou fotografií, ktoré zachytávajú malého ušatého chlpáča v rozkošných polohách.

Orlando Bloom so svojou snúbenicou Katy Perry privítali v auguste 2020 dcérku Daisy Dove, tehotenstvo oznámila speváčka videoklipom k pieseni Never worn white:

Herec dáva pravidelne do povedomia povinnosť ľudí prebrať zodpovednosť za osud zvierat, ktoré sa za dlhé stáročia s nami zžili a vždy dobre slúžili, či už ako verní strážcovia, ochrancovia či verní priatelia. "Že dočasná opatera - vy si ho už necháte," odhalil hercove skutočné úmysly jeden z komentujúcich. Orlando mu na komentár prekvapivo odpovedal a dokonca mu pritakal. "V tomto momente nevidím možnosť, že by som sa ho vzdal. To je na dočasnej opatere najlepšie, že môžeš pozorovať, či je medzi vami prepojenie. O tom to pre mňa celé je," napísal čerstvý otecko dievčatka, a zdá sa, že aj nový celebritný majiteľ chlpatého útulkáča.

Orlando sa novým psím miláčikom pochválil na sociálnej sieti:

Azda aspoň sčasti zalepí obrovskú dieru v srdci, ktorá zostala pod pudlíčkovi Mightym, ktorý sa v júli z neznámych príčin dostal mimo brány ich domova a z potuliek sa už nikdy nevrátil. Nepomohla ani okamžitá akcia jeho pánov, počas ktorej sa zúfalý Orlando a tehotná Katy túlali ulicami a lepili oznamy o pátraní po psíkovi. O niekoľko dní, žiaľ, našli iba Mightyho obojok, čo ich viedlo k domnienke, že už nie je medzi živými.

Súvisiace články

Najčítanejšie