Jasno
22°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Prvé FOTKY zo svadby Britney Spears! Nevesta žiarila v spoločnosti super hviezdnych hostí!
Zdielať na

Prvé FOTKY zo svadby Britney Spears! Nevesta žiarila v spoločnosti super hviezdnych hostí!

Archívna reportáž

Keď sa minulý rok na jeseň Britney Spears (40) po nekonečných 12 rokoch konečne zbavila kontroly zo strany jej otca, ktorý ju po odobratí svojprávnosti mal v opatere, speváčka priam vybuchla radosťou. No nielen to - odvtedy pravidelne vybuchuje aj jej Instagram, keď sa vešia nahé fotky na striedačku s tančekmi, či fotografiami s jej snúbencom Samom Asgharim (28). A jedna z nich bola aj oznámením, že sa zasnúbili. Dokonca čakali vraj aj dieťatko, o ktoré prednedávnom ešte v prvom trimestri prišli. No rozhodli sa nesmútiť a rovno sa vrhli na najväčší žúr v živote - na svadbu!

​Už pred vyše 2 mesiacmi sa klebetilo, že Britney a Sam sa v tajnosti vzali, keď to už tradične speváčka vo svojich zvláštnych správach tak trochu naznačovala. No ukázalo sa, že sobáš sa zatiaľ nekonal. To už ale neplatí, štvrtok 9. júna 2022 ostane navždy zapísaný v životoch zaľúbencov ako ich svadobný deň. Fotky si môžete pozrieť TU.

V tento krásny deň by človek doprial speváčke úplnú idylku, no nestalo sa. Sean Preston (16) ani Jayden James, (15) nerprišiel"Chlapci sa na svadbe nezúčastnia," povedal pre PageSix Federlineov právny zástupca Mark Vincent Kaplan, ktorý dohliada na prípad opatrovníctva. "Myslia si, že tento deň by sa mal sústrediť na Britney a Sama a sú veľmi šťastní, že sa posúva dopredu," odkázal Kaplan.

Nebyť oslobodzujúceho rozsudku, Britney by sa vydať nemohla:

​Na rozdiel od chlapcov sa zjavne na návštevu veľmi tešil exmanžel Britney. Jason Alexander sa vo štvrtok pokúsil prepadnúť svadbu popovej hviezdy so Samom Asgharim v jej dome v kalifornskom meste Thousand Oaks. Alexandra, ktorý bol s Britney ženatý v roku 2004 len 55 hodín, zadržala vonku ochranka speváčky, než sa objavili policajti a odviedli ho v putách. Predtým stihol pobehať po areáli, vykrikovať, že je manžel Britney a svadbu so Samom označiť za "bullshit", prekladať zrejme netreba.

V deň svadby sa Britney aj jej snúbenec na sociálnej sieti odmlčali:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears)

Svadbu označovali ako "malú", keď rátali s "len" zhruba päťdesiatkou hostí. Medzi nimi ale chýbali rodičia speváčky aj jej sestra, zato pozvaný bol jej brat Bryan, no ten napokon neprišiel. Britney tak dokráčala k oltáru sama. O šaty sa neveste postarala Donatella Versace. Tá sa svadby aj zúčastnila, rovnako aj Madonna, Paris Hilton či Drew Barrymore. Speváčka prišla k oltáru na slávnu pieseň Can't Help Falling in Love od Elvisa Presleyho. "Britney a Sam sú oficiálne zosobášení. Svoje áno si povedali na romantickom obrade obklopení ľuďmi, ktorých milujú. Vyzerala nádherne a obaja sú teraz neskutočne šťastní," povedal pre HollywoodReporter nemenovaný zdroj. Napriek veľkej láska si našťastie speváčka nechala poradiť a uzavrel aj predmanželskú zmluvu. Snáď ju nebude musieť nikdy otvárať.

Súvisiace články

Najčítanejšie