Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Mareš je neuveriteľný otec! Robí pre dcéru aj TO, čo väčšina mužov odmieta!
Zdielať na

Mareš je neuveriteľný otec! Robí pre dcéru aj TO, čo väčšina mužov odmieta!

Archívna reportáž

Aj keď pomerne čerství rodičia rozkošnej dcérky Alex, narodenej v marci, Leoš Mareš (46) a jeho manželka Monika (41), majú snáď všetko, na čo si len spomenú, radosť z ich dieťatka nič iste nepredčí. Sú za ňu osudu veľmi vďační, museli si totiž prejsť aj krízou, keď sa im dlho s ich túžbou po potomkovi nedarilo. To je už ale za nimi a o to viac si vážia spoločné chvíle ako rodinka. Novopečená mamička, známa vyberaným vkusom a štýlom, ale iste aj kvôli manželovi neprestala dbať o seba a svoju vizáž. Leoš si na to veľmi potrpí, a preto jej dopraje všetko, čo prispeje k jej kráse a pohode. Nedávno sa s ňou vybral aj na pedikúru.

​Do pedikérskeho salónu ju sprevádzal, aby sa počas príjemnej procedúry zatiaľ postaral o malú dcérku. Pokým Monika relaxovala, nemal problém vybrať nespokojnú Alex z kočíka a položiť na provizorne upravený stôl na pedikérskom pracovisku, aby ju prebalil. Predpokladal, že dôvod jej nespokojnosti je plná plienka, ktorú treba vymeniť za suchú. To u mužov zvyčajne nebýva práve obľúbená činnosť, niektorí to vyslovene odmietajú podstúpiť. Leoš je ale možno vytrénovaný po svojich dvoch starších synoch Matějovi (13) a Jakubovi(16) z jeho prvého manželstva. Aj keď bol vtedy veľmi rozlietaný, snažil sa snáď aspoň občas s deťmi ich mame pomôcť.

Čo celkom naplno nedoprial svojej prvej manželke, to doháňa pri jeho súčasnej. Obskakuje ju, ako len môže, venuje jej veľa času, len aby bola spokojná. Zniesol by jej aj modré z neba, keď mu porodila vytúženú dcérku. Tá sa stala v živote Mareša aktuálne úplnou hviezdou a tak trochu zatienila Moniku, čo je ale úplne pochopiteľné a manželka mu to rozhodne nevyčíta.

Monika a Leoš sú skutočné dokonalý pár:

​Na väčšine fotografií pózuje nadšený otecko s Alex, ktorá sa na neho veľmi podobá. Pre svoj trojmesačný poklad neváha spraviť čokoľvek, hoci aj dať plyšáka na čelo, ak ju to má zabaviť. O tom, že jej spieva a rozpráva niet pochýb, "měla babka, štyri jabka" je u Marešovcov trhák, ako priznal. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leoš Mareš (@leosmares)

Sympatické je, že sa rodičia evidentne na príchod dievčatka dobre pripravili, lebo z fotiek je zrejmé, že Leoš vie čosi aj o správnom nosení bábätiek a ich polohovaní. Jednoducho - niekedy musí človek dostať až tretí pokus, aby sa z neho stal skutočne zrelý rodič, ktorý si bude bábätko užívať a odovzdá sa mu celý. A u Marešovcov prišla Alex zjavne presne v tom najlepšom čase, hoci sa sprvu zdalo, že si dáva trošku píliš načas. Ako sa hovorí, všetko je tak, ako má byť.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leoš Mareš (@leosmares)

Súvisiace články

Najčítanejšie