Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Meghan a Harry sú v TOP 100 najvplyvnejších ľudí sveta! No za TÚTO titulku ich ľudia totálne vysmiali!
Zdielať na

Meghan a Harry sú v TOP 100 najvplyvnejších ľudí sveta! No za TÚTO titulku ich ľudia totálne vysmiali!

Archívna reportáž

Princ Harry a Meghan Markle boli v stredu zaradení do zoznamu 100 najvplyvnejších ľudí podľa časopisu Time, keď sa objavili aj na titulke časopisu. Tá sa ale stala zdrojom obrovskej kritiky a výsmechu.

Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu si môžu pripísať na svoje konto ďalší úspech. Prestížnym magazínom Time boli pochválení za ich charitatívnu činnosť a osvetu, ktorú šíria. Pár sa pripojil k prestížnym menám, ktoré sa ocitli v TOP 100. Meghan a Harry krátko po zverejnení tejto správy na svojej webovej stránke napísali, že "s pokorou prijímajú, že môžu byť súčasťou tohtoročnej TIME 100". Ďalej pridali aj odkaz svetu: "Každý z nás môže zmeniť svoje okolie, všetci môžeme zmeniť svet."

K fotke vojvodov je pripojený krátky profil, ktorý napísal José Andrés, ktorého charitatívna organizácia na pomoc v oblasti potravín úzko spolupracuje s nadáciou Archewell. Píše sa v ňom: "Vo svete, kde má každý názor na ľudí, ktorých nepozná, vojvoda a vojvodkyňa majú súcit s ľuďmi, ktorých nepoznajú. Nevyjadrujú len svoje názory. Bežia v ústrety boju." K Meghan a Harrymu sa na zozname najvplyvnejších "ikon" časopisu Time tento rok objavila aj tenisová hviezda Naomi Osaka, gymnastka Simone Biles, ako aj speváčky Britney Spears, Billie Eilish a Dolly Parton. Medzi predchádzajúce vplyvné hviezdy titulky magazínu patrili Leonardo DiCaprio, Barack Obama či Nicki Minaj.

Na zvyšovaní popularity Meghan a Harry v USA systematicky pracujú, no v Británii nemajú šancu:

​Na titulnej strane časopisu sa objavila snímka dvojice, ktorú nafotil Pari Dukovic, pričom Harry je komplet v čiernom oblečení a stojí za Meghan, ktorá je celá v bielom. Časopis zverejnil aj ďalšie dve fotografie, na ktorých má pár oblečené rovnaké zelené oblečenie stojac pred žltou stenou. A na treťom zábere sa prechádzajú záhradou a držia sa za ruky. Fanúšikovia sa však rýchlo vyjadrili k tomu, ako "trápne" fotografie vyzerajú.

Nielenže sú evidente až nadmieru upravené, no práve fotka, ktorá je na titulnej strane, pôsobí skutočne veľmi zvláštne. O hlavu vyšší Harry pôsobí na fotke, akoby mal rovnakú výšku s Meghan, až dodatočne si človek všimne, že sedí na múriku. A že je v pozadí, za žiariacou Meghan, neušlo nikomu. Jeden z kometujúcich na Twitteri napísal: "Táto fotografia vyzerá ako upravená photoshopom. Aj spôsob, ako sú na nej umiestnení, toho veľa prezrádza: je to šou Meghan a Harry je len vedľajší herec." Ďalší dodal: "Harry vyzerá úplne trápne, keď takto vykúka spoza svojej manželky." Niekto iný napísal: "Wow, táto fotografia hovorí za všetko. Nedá sa skryť, kto má všetko pod kontrolou." Pravdou je, že nech si myslí o páre Meghan - Harry ktokoľvek čokoľvek, táto titulka skutočne nebola práve ideálna voľba. No je to zrejme to posledné, čo párik trápi. Sú v TOP sto a to je iste dobrá pozícia pre ich ďalšie plány.

Všetky tri fotky páru si môžete pozrieť TU.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie