Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Princ Harry oslávil 37. narodeniny! Kráľovská rodina mu blahoželala, ALE spôsob nesie jasný odkaz!
Zdielať na

Princ Harry oslávil 37. narodeniny! Kráľovská rodina mu blahoželala, ALE spôsob nesie jasný odkaz!

Princ Harry oslávil v stredu 15. septembra 37. narodeniny. Pochopiteľne, jeho kráľovská rodina nemohla túto udalosť odignorovať, rovnako, ako blahopriali pred časom aj Meghan. No opäť to spravili tým istým spôsobom - o pár hodín nebude po gratuláciách ani stopy.

Už druhé narodeniny oslávil princ Harry ďaleko od svojej domoviny, na svojej ceste "za slobodou" s manželkou Meghan a ich dvomi deťmi. Vo Veľkej Británii si ale na tohto rebela spomenuli a kráľovná Alžbeta II., jeho otec, princ Charles, ako aj jeho brat, princ William s manželkou, mu blahopriali aj cez Instagram.

Kráľovná popriala princovi Harrymu k jeho 37. narodeninám všetko najlepšie a zdieľala výber fotografií, na ktorých vyzdvihuje charitatívne úsilie svojho vnuka počas jeho pôsobenia v kráľovskej rodine.

Harry sa naposledy ukázal v Británii v júni na odhalení pomníka jeho mame, princeznej Diane. Predtým prišiel v apríli na pohreb starého otca, princa Philipa:

​Princ Charles sa dojemne podelil o fotografie z minulosti so svojím mladším synom, na jednej fotke spolu krájajú tortu a Harry je tam ešte malý chlapec, na druhej fotke sú spolu na istej spoločenskej udalosti a Harry môže mať okolo 20 rokov. Princ William a Kate zachovali úplnú jednoduchosť a zverejnili sólo portrét vojvodu s nápisom "Všetko najlepšie k narodeninám princa Harryho" a emotikonom červeného balónika. No všetci traja gratulanti mali spoločné jedno - gratulácia sa ukázala len v instastories, po 24 hodinách teda zmizne. To sa dá chápať ako symbol pre prchavosť vzťahov, vrátane tých rodinných, ktoré vojvodovia zo Sussexu narušili.

​Nie je známe, ako vojvoda oslávi svoje narodeniny, ale Meghan nedávno oslávila svoje 40. narodeniny charitatívnym počinom - projektom 40x40 - v rámci ktorého požiadala vysokopostavených ľudí, aby sa zaviazali venovať 40 minút svojho času na podporu žien, ktoré sa vracajú po dlhšej dobe do práce. Princ Harry sa venuje mnohým charitatívnym projektom, no jeho srdcovkou sú určite hry Invictus Games pre vojnových veteránov. Zatiaľ ale nezverejnil, či svoje narodeniny využije aj týmto smerom.

Súvisiace články

Najčítanejšie