Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Meghan porodila! Dievčatko je už pár dní na svete a dostalo TOTO očakávané meno, ako poctu!
Zdielať na

Meghan porodila! Dievčatko je už pár dní na svete a dostalo TOTO očakávané meno, ako poctu!

Archívna reportáž

Princ Harry a Meghan sa stali po druhýkrát rodičmi. Privítali na svete podľa očakávania dievčatko, ktoré dostalo skutočne rozkošné meno, vzdávajúc hold svojej starej aj prastarej mame.

Dva roky a mesiac po narodení Archieho privítali Meghan a Harry na svete svoju vytúženú dcérku, ako zverejnili. Nechali si dva dni radosti v úplnom utajení, kým vyšli s pravdou von. Dcérka sa totiž narodila už v piatok, 4. júna.

Meno napokon dostala tak po svojej starej mame, tragicky zosnulej princeznej Diane, ako aj na prvom mieste podľa prastarej mamy, kráľovnej Alžbete II., ktorú rodina a manžel volali Lilibet, napriek všetkému, čo sa z pohľadu verejnosti medzi vojvodami zo Sussexu a kráľovskou rodinou deje. 

Meghan a Harry si týmto rozhovorom poriadne zavarili, možno je meno dcérky podanou rukou na zmier:

​Celé meno dievčatka znie Lilibet “Lili” Diana Mountbatten-Windsor. "S obrovskou radosťou privítali princ Harry a Meghan, vojvoda a vojovdkyňa zo Sussexu, na svete svoju dcérku Lilibet ‘Lili’ Diana Mountbatten-Windsor. Mama aj dieťatko sú v poriadku a sú už doma," znie oficiálna radostná správa.

​Bábätko sa narodilo v piatok o 11:40 a pár sa zveril do opatery personálu nemocnice Santa Barbara Cottage Hospital v Santa Barbare, neďaleko ich sídla v Montecite. Nepotvrdili sa teda predpoklady, že sa vojvodkyňa rozhodla rodiť doma, no zrejme išlo o ambulantný pôrod a šťastná mamička išla s bábätkom domov v priebehu 24 hodín po pôrode.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie