Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Odkaz Harrymu a jeho rodine? Princ Charles nahral video, TENTO detail si všimol každý!
Zdielať na

Odkaz Harrymu a jeho rodine? Princ Charles nahral video, TENTO detail si všimol každý!

Archívna reportáž

Vojvoda zo Sussexu je v poslednom čase v USA čoraz viac v éteri, kde hovorí najmä o utrpení, ktoré so svojou manželkou zažíval v britskej kráľovskej rodine, a to aj napriek tomu, že práve zo svojho mena a rodinného pozadia teraz ťažia azda najviac. Kým je to u princa Harryho celkom prirodzené, nakoľko sa do kráľovského stavu narodil, mnohí za vypočítavosť a pokrytectvo ukazujú prstom skôr na jeho manželku Meghan. Tá sa momentálne stiahla do úzadia vzhľadom na to, že sa nachádza vo vysokom štádiu tehotenstva. Harry je tak na komunikáciu s médiami sám, na čo nebol doteraz celkom zvyknutý. Princ asi ani veľmi nekomunikuje so svojou vlastnou rodinou na druhej strane Atlantiku, a tak nečudo, že tá ho pomaly ale isto celkom odstriháva zo svojho života.

Pozornému oku priaznivcov kráľovskej rodiny nemohol ujsť detail z nedávneho videa princa Charlesa, v ktorom vyjadril podporu konferencii Austrálskeho inštitútu správcov dôchodkového zabezpečenia. Avšak viac ako jeho odkaz zaujalo divákov pozadie, na ktorom sa vynímala rodinná fotka s jeho matkou, kráľovnou Alžbetou II., synom Williamom a malým princom Georgom. Na fotke však chýbal jeho druhý syn, princ Harry, ktorý rodine robí už viac ako rok poriadne vrásky na čele.

Princ Charles sa od vypuknutia pandémie pravidelne prihováral verejnosti prostredníctvom videonahrávok, častokrát z jeho pracovní v škótskom Birkhallm alebo v anglickom sídle v Highgrove. Tentokrát však polička za jeho kreslom prešla výraznou zmenou. Kým v minulosti sa na nej vynímali fotografie jeho matky, manželky Camilly a samozrejme jeho synov Harryho a Williama spolu s ich polovičkami a deťmi, dnes je zbierka s fotkami rodiny o niečo chudobnejšia. Do očí bije najmä skutočnosť, že na nej úplne chýba jeho mladší syn, princ Harry s jeho rodinou. A traduje sa, že fotkami v pozadí vysielajú členovi kráľovskej rodiny vždy nejaký odkaz.

Princ Charles sa verejnosti počas pandémie prihovára aj prostredníctvom videohovorov z jeho pracovne, nechýbali tam zarámované fotky jeho najbližších:

Kým Harrymu doma v Británii pozornosť médií veľmi prekážala, odkedy žije v USA nie je azda žiadnej populárnej šou, v ktorej by sa neukázal a nerozpovedal príbeh o ťažkom detstve a živote v kráľovskej rodine. V nedávnom podcaste herca Daxa Sheparda dokonca odsúdil výchovu svojho otca Charlesa a povedal o ňom, že on sám "trpel" kvôli výchove zo strany kráľovnej a princa Filipa, a preto sa aj k nemu správal tak, ako sa správal k nemu správal jeho otec, vojvoda z Edinburghu. "Pokiaľ ide o rodičovstvo, ak som ja zažil nejakú formu bolesti a utrpenia, bude to tým, že to zažil aj môj otec, moji rodičia. Musím zabezpečiť, aby som tento cyklus prelomil, aby som neprenášal ďalej," povedal v spomínanom rozhovore princ Harry a jasne tým potvrdil to, čo sa o vzťahu Charlesa a jeho otca šepká už dávno.

Charles sa vo svojej pracovni rád obklopuje fotkami svojich najbližších, na najnovšom videu sa jeho zbierka fotiek značne zmenšila:

YouTube

​​Princ Filip vraj od útleho veku jeho syna Charlesa nezniesol jeho plachú a citlivú povahu a on sám vo svojej autobiografii napísal, že ho otec často zastrašoval, vysmieval sa mu a bol k nemu veľmi prísny. Azda aj otvorenie tejto Pandorinej skrinky a vyslovene citlivej témy môže byť dôvodom, prečo sa princ z Walesu rozhodol reorganizovať poličku s fotografiami a svojho syna Harryho vytesnil z kruhu najbližšej rodiny.

​Avšak je ešte možné, že sa princ Charles jednoducho rozhodol mať v pozadí danú fotku len tak, bez skrytého odkazu a ďalšie fotografie ešte časom pribudnú. V zbierke na poličke totiž chýba aj fotografia jeho manželky Camilly, s ktorou sa spoločne podieľajú na mnohých kráľovských aktivitách a patronátoch a pri ktorej sa nedá pochybovať o tom, že ju skutočne miluje.

Súvisiace články

Najčítanejšie