Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Covid ju takmer zabil! Hviezdna herečka sa po prvýkrát priznala k vážnemu stavu!
Zdielať na

Covid ju takmer zabil! Hviezdna herečka sa po prvýkrát priznala k vážnemu stavu!

Zdroj: Instagram/SHP

Kým sa mnohé známe tváre minulý rok pomaly predbiehali v tom, kto sa čo najhlasnejšie posťažuje o svojom utrpení pri prekonávaní covidu, nájdu sa aj také celebrity, ktoré sa rozhodli nechať si svoj chorobopis čo najdlhšie pre seba. Aj charizmatická americká herečka s mexickými koreňmi mala smolu na ťažký priebeh choroby ešte na začiatku pandémie v roku 2020. Avšak detaily prezradila iba nedávno, no vraj jej išlo dokonca o život.

Herečka Salma Hayek (54) v nedávnom rozhovore pre magazín Variety priznala, že si ochorením COVID-19 nielenže na vlastnej koži prešla, ale dokonca mala napriek dobrej kondícii a nie práve vysokému veku veľmi ťažký priebeh. Dokonca ju vraj jej lekár prosil, aby šla do nemocnice, ona však tvrdohlavo bojovala s vážnou chorobou v domácom prostredí.

Oscarová herečka, známa okrem iných aj z filmu Frida, ktorý jej v roku 2003 cennú sošku priniesol, porozprávala o ťažkom boji s koronavírusom, ktorým sa inifkovala ešte na začiatku pandémie v roku 2020. Krásna rodáčka z Mexika prezradila, že trávila dlhých 7 týždňov v izolácii vo svojom dome vo Veľkej Británii, počas ktorých mala niekoľkokrát pocit, že zomiera. Spoločnosť jej robil manžel, francúzsky biznismen François-Henri Pinault spolu s ich 13-ročnou dcérou Valentinou.

Herečka si napriek dlhým rokom v americkom svete filmu zachovala svoj španielsky prízvuk, ktorý je pre mnohých veľmi príťažlivý. Takto to vyzeralo počas fotenia pre slávny magazín, ktorému poskytla aj spomínaný rozhovor:

"Môj lekár ma prosil na kolenách, aby som šla do nemocnice, pretože to bolo so mnou tak veľmi zlé," šokuje 54-ročná Salma vo videorozhovore a dodala: "Povedala som: 'Nie, ďakujem. Radšej zomriem doma'." Ako ďalej v rozhovore prezradila, istý čas musela svoji pľúcam pomáhať aj kyslíkom. Avšak dnes, rok po hroznom zážitku má vraj pocit, že znova nadobudla silu, ktorú jej choroba vzala. Mala tiež šťastie v nešťastí, že jej choroba nevzala aj úlohu v novom filem Ridleyho Scotta s názvom House of Gucci, kde hrá jednu z vedľajších úloh. Nakrúcanie sa totiž tak ako mnohé iné projekty, posunulo, a nakrúcalo sa v rôznych regiónoch Talianska od februára do mája 2021. 

Salma na fotke s miliardárskym manželom Francoisom, ktorý jej bol počas boja s koronavírusom veľkou oporou:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

"Nezabralo mi to veľa času. Bolo to celkom ľahké. Bola to zároveň ideálna práca na návrat do života. Začínala som cez Zoom mítingy, avšak iba toľko, koľko som vládala, veľmi rýchlo som sa unavila," opísala svoje začiatky rekonvalescencie a nástupe na scénu filmu, kde si zahrá jansovidku Giussepinu. Film House of Gucci opisuje skutočné a tragické udalosti, ktoré sa odohrali v rodine módneho magnáta v roku 1995. Maurizia Gucciho, vnuka zakladateľa slávnej značky, nechala na objednávku zavraždiť jeho vtedy už exmanželka Patrizia Reggani, ktorú si zahrá speváčka Lady Gaga.

Vo filme nebudú chýbať emócie a vypäté momenty, keďže nešlo iba o lásku či nenávisť, ale aj chamtivosť, zradu a zverejnia sa aj zaujímavosti zo života rodiny slávneho módneho návrhára. Patrizia bola napokon odsúdená na 29 rokov vo väzení za vraždu Maurizia, no prepustili ju v roku 2016 za dobré správanie po odpykaní si 16 rokov vo väzení. Okrem Lady Gagy a Salmy Hayek saa môžu diváci tešiť aj hviezdy ako Al Pacino, Adam Driver, Jared Leto či Jeremy Irons. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie