Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Kráľovná má ďalšie pravnúča! Narodilo sa na podlahe v kúpeľni a dostalo TOTO meno!
Zdielať na

Kráľovná má ďalšie pravnúča! Narodilo sa na podlahe v kúpeľni a dostalo TOTO meno!

Archívna reportáž

Starosti v rodine britských monarchov, ktoré im spôsobuje nielen vzdorovitý princ Harry a jeho manželka Meghan, ale v neposlednom rade aj zdravotné problémy 99-ročného princa Philipa, vystriedala obrovská radosť. Kráľovská rodina privítala ďalšieho člena, ktorý je zároveň kráľovniným v poradí už desiatym pravnúčaťom. A práve prastarému otcovi, kráľovninmu manželovi Philipovi, ktorý zápasí v posledných týždňoch o zdravie, urobili čerství rodičia svojim symbolickým gestom azda najväčšiu radosť.

Desiate pravnúča kráľovnej Alžbety II. sa na svet natoľko tešilo, že prišlo na svet neplánovane v domácom prostredí, v kúpeľni jeho rodičov Zary a Mikea Tindallovcov. Tí sa tešia už z ich tretieho spoločného potomka, ktorý je v poradí na 22. mieste následníctva na britský trón, a ako prináša denník The Sun, pomenovali ho symbolicky po starom otcovi, princovi Philipovi.

V rodine Tindallovcov je radosť o to vačšia, že narodeniu synčeka, žiaľ, predchádzali dva spontánne potraty. Radostnú správu o tehotenstve oznámili v pokročilom štádiu tehotenstva ešte v decembri 2020. Rok 2021 je pre kráľovsku rodinu mimoriadne plodný, keďže po synovi princeznej Eugenie je to v novom roku už druhý kráľovský prírastok a tretí, dcérka princa Harryho a vojvodkyne Meghan, je práve na ceste.

Hrdý otecko porozprával o svojich pocitoch z príchodu bábätka v rozhovore pre The Good, The Bad and The Rugby:

Bývalý hráč rugby Mike Tindall a jeho manželka Zara, ktorej mamou je princezná Anna, dcéra Alžbety II., privítali k svojim dvom dcérkam, Mii (7) a Lene (2), chlapčeka, ktorého pomenovali Lucas Philip Tindall. Šťastní čerství rodičia prezradili aj to, že chlapček vážil pri narodení takmer ideálnych 3 742 gramov. Správu síce zverejnili 24. marca 2021, ale ako prezradil hrdý otecko pre podcast „The Good, The Bad & The Rugby“, ich tretí potomok sa narodil s príchodom jari, už 21. marca 2021.

Vnučka kráľovnej Alžbety II., Zara si zobrala za muža športovca, hráča rugby Mike Tindalla v roku 2011:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Royal Obsessed (@royal.obsessed)

Je celkom pochopiteľné, že si rodičia chceli dopriať v prvé dni trochu súkromia a užiť si jedinečné intímne chvíle v kruhu rodiny. Mike tiež prezradil, že jeho manželka bola počas pôrodu „obrovská bojovníčka“, keďže synčeka porodila v kúpeľni. Maličký Lucas Philip sa totiž vypýtal na svet tak náhle a rýchlo, že by cestu do pôrodnice nestihli, a tak musela porodiť doma. Najdôležitejšie však je, že chlapček aj mamička sú zdraví a priniesli tak členom kráľovskej rodiny v náročných časoch opäť radosť a optimizmus.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie