Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Celá mama?! Brooklyn Beckham vyrazil dych, keď sa ukázal v klipe ako Posh Spice!
Zdielať na

Celá mama?! Brooklyn Beckham vyrazil dych, keď sa ukázal v klipe ako Posh Spice!

Archívna reportáž

Členovia rodinky Beckhamovcov sa už roky tešia veľkej popularite, a to nielen vďaka Davidovej kariére futbalistu či členstve Victorie v dievčenskej skupine Spice Girls. Azda ešte väčší záujem, najmä u mladšieho publika, vzbudzujú ich štyria spoloční potomkovia. Najmä najstarší syn Brooklyn, ktorý je nielen veľký fešák, ale zjavne aj dobre vychovaný muž a sa správa úctivo nielen k snúbenici, ale aj ku svojej slávnej mame. Avšak občas vystrčí rožky aj on, tak ako teraz, keď na účet seba a svojej slávnej mamy zabavil fanúšikov na sociálnej sieti.

Brooklyn Beckham (22) v príbehu na sociálnej sieti zdieľal video, v ktorom s pomocou špeciálnej aplikácie dosadil namiesto tváre svojej mamy, exspajsky Victorie Beckham, svoju vlastnú tvár. Postupne sa jeho podobizeň vo videu k piesni Say You'll Be There premenila na každú členku Spice Girls a fanúšikov tým náramne pobavil.

Na instagramovom účte Brookylna Beckhama, ktorý sleduje viac ako 12 miliónov fanúšikov, sú ľudia zvyknutí prevažne na serióznejší obsah, pohodové rodinné zábery či fotografie jeho krásnej snúbenice, herečky a miliardérskej dedičky Nicole Peltz. Avšak teraz doslova okorenil svoj obsah upraveným videoklipom skupiny Spice Girls, ktorej bola kedysi členkou aj jeho mama Victoria alias Posh Spice. Na ňom sa v záberoch objavili aj jej kolegyne Emma Bunton, Geri Horner, Melanie C a Mel B, avšak s tvárou 22-ročného Brooklyna, čo vyzeralo v končenom dôsledku veľmi komicky.

Pozrite si  originálny videoklip k piesni Say You'll Be There z roku 1996 s ktorým Spoce Girls útočili na svetové rebríčky hitparád:

Najmä keď sa v zábere objavil v latexovom overale svojej sexy mamy spred dlhých 25 rokov s typickým natupírovaným účesom. Sám sa na svojom počine zjavne zabavil a chcel to dopriať nielen svojim fanúškom, ale aj mame Victorii, ktorú v príbehu označil. Nie je známe ako módna dizajnérka na video zareagovala, ale vzhľadom na harmonické vzťahy v rodine sa dá predpokladať, že sa na jej inak kamennej tvári azda zjavil aj úsmev.

Brooklyn, podobne ako aj ostatní členovia klanu, je veľmi rodinne založený a často svojim súrodencom a rodičom vyznáva city aj na sociálnych sieťach:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @brooklynbeckham

Victoria a David Beckham, rovnako ako ich synovia Brooklyn, Romeo, Cruz a dcéra Harper sú veľmi rodinne založení a dokazujú to aj na sociálnych sieťach. Komplimenty, vyznania lásky či obdivu sú u nich na dennom poriadku nielen voči partnerom, ale aj navzájom, a možno aj preto si stabilne držia popularitu na sociálnych sieťach už dlhé roky.

​Iba nedávno totiž práve Brooklyn zdieľal 20 rokov starú paparazzi fotografiu svojej mamy, ktorá ho ešte ako maličké bábätko pevne drží v náručí. "Krásny deň matiek tej najlepšie mame na svete. Veľmi ťa ľúbim," napísal k príspevku pri príležitosti Dňa matiek, ktorý Briti slávia vždy štvrtú nedeľu počas trvania pôstu, ktorá tento rok pripadla na 14. marca. Vtipné videjko upraveného klipu možno bolo ešte dodatočnou veselou poklonou milovanej mame.

Súvisiace články

Najčítanejšie