Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Princ Harry sa po prvýkrát v živote zamestnal! Za TÚTO funkciu by mal brať šialený plat!
Zdielať na

Princ Harry sa po prvýkrát v živote zamestnal! Za TÚTO funkciu by mal brať šialený plat!

Archívna reportáž

Po viac ako roku života mimo paláca sa zdá, že sa princ Harry pomaly začleňuje do života bežného smrteľníka. Že je tak trochu v tieni svojej manželky v jej rodnom Los Angeles si už iste zvykol. Napokon, Harry to poznal už z domu, keďže aj v Británii sa na výslní o niečo viac vždy vyhrieval jeho brat William, ako budúci kráľ. Avšak v Harryho živote nastal až teraz ten skutočný zlom, keď si vyskúša, ako žijú bežní smrteľníci. Našiel si totiž prácu.

Podľa informácií, ktoré priniesol denník The Sun svieti meno vojvodu zo Sussexu na stránkach istej korporátnej spoločnosti z IT prostredia v Silicon Valley. Jej zakladateľ Alexi Robichaux v rozhovore prezradil pozadie jeho firmy a aj to, že nápad založiť startup BetterUp vznikol na známej pútnickej ceste v Španielsku. 

Harryho nová pracovná pozícia s názvom Chief Impact Officer, by sa dala voľne voľne preložiť ako vedúci pracovník pre dosah, čo by sa dalo tiež chápať práve ako osoba, ktorá je zodpovedná za rozšírenie dobrého mena firmy. Ako to býva v amerických korporáciách zvykom, starajú sa o osobný rast svojich zamestnancov prostredníctvom rôznych voľnočasových aktivít ako je turistika či čítanie kníh. "Princ Harry je prirodzeným prírastkom do nášho výkonného tímu, keďže sám je už dlho zástancom zlepšovania duševnej kondície človeka, čo je tiež kľúčom k špičkovému výkonu, silnému vedeniu a cieľavedomému "ja". Je nadšený, že sa mohol pripojiť k  BetterUp, aby pomohol ostatným ľuďom odhaliť svoj potenciál prostredníctvom koučingu, spojenia a podpory komunity," znejú povzbudivé slova na privítanie na oficiálnom instgramovom účte spoločnosti. Napriek tomu, že princ Harry nemal nikdy skúsenosť v podobnej firme, korporátny žargón si veľmi rýchlo osvojil. "Chcel by som pomôcť istým spôsobom vplývať na životy ľudí. Proaktívny koučing poskytuje nekonečné možnosti osobného rozvoja, zvýšeného povedomia a všeobecne lepšieho života,“ nechal sa počuť podľa denníka The Sun vojvoda na adresu svojho nového pracovného poslania.

Pozrite si video spoločnosti, v ktorej Harry zaujal dobre platenú výkonnú funkciu:

Prezradil však, že pred nástupom do práce ich aplikáciu sám využíval a nechal si poradiť od skúseného kouča. "Aplikácia ma spojila s koučom, ktorý je celkom jednoznačne skvelý a dal mi niekoľko svelých rád," priblížil vojvoda ako sa na pozíciu pripravoval. Harry si dokonca si na svoj účet aj zavtipkoval, vyplnenie úvodného dotazníka bolo vraj pre neho trochu nepríjemné, keďže v kolonke predošlé zamestnanie nenašiel možnosť "v poradí 6. nástupca na trón". Jeho nový šéf, pán Robichaux síce z pochopiteľných dôvodov neprezradil, aká suma pristane Harrymu každý mesiac na účte, avšak podľa dostupných informácií sa na podobnej pozíci v Silicon Valley pohybujú platy až v sedem ciferných číslach. Je však viac než možné, že sa Harryho novému šéfovi investícia do jeho pozície niekoľkonásobne vráti, keďže jeho meno samotné je pre firmu obrovskou reklamou.

Donedávna neznáma americká korporátna firma sa môže popýšiť skutočne prominentným zamestnancom:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa BetterUp (@betteruphq)

Spoločnosť má tiež v popise uvedené, že ich aplikácia umožňuje zamestnancom spoločností komunikovať s certifikovanými trénermi prostredníctvom telefónu, textových správ alebo dokonca videohovorov. Spoločnosť vznikla v roku 2016 a ako jej CEO prezrdil, nápad mu skrsol počas jeho púte do španielskeho Santiago De Compostela, kde mnohí veriaci aj neveriaci chodia nájsť odpovede na životné otázky či záväzky voči Bohu. Zdá sa, že Alexi Robichaux svoju odpoveď našiel, keďže už v roku 2018 jeho spoločnosť strojnásobila svoje príjmy, azda aj preto nebudú mať problém princa dobre zaplatiť. 

Súvisiace články

Najčítanejšie