Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Chce si zopakovať svadbu! Po januárovom skromnom obrade plánuje Dominika Stará ešte "veľký žúr"!
Zdielať na

Chce si zopakovať svadbu! Po januárovom skromnom obrade plánuje Dominika Stará ešte "veľký žúr"!

Len v januári sa vydávala a už plánuje druhú svadbu! Dominika Jurena (27), známa pod dievčenským menom Stará, prezradila, čo sa deje v jej manželstve, že už pomýšľa na druhý sobáš.

Dominika Jurena Stará proti sebe postavila pred pár dňami dva tábory ľudí potom, čo polícii nahlásila, že denne vída prúdiť do hokejovej haly desiatky ľudí. Kým jedna skupina podporuje jej názor o zodpovednosti a rešpektovaní opatrení, druhá skupina ju podrobila obrovskej kritike a, žiaľ, prišla aj pomsta v podobe rôznych nepríjemností. No v Dominikinom živote má, našťastie, miesto v prvom rade láska, a hoci zažíva krušné chvíle, jej manžel stojí po jej boku ako spoľahlivá oporu. Nečudo, žeby si tie najkrajšie chvíle s ním rada zopakovala.

Svadba je pre mnohé ženy skutočne vysnívaný deň, keď má byť všetko dokonalé. Mesiace plánovanie, výber šiat, výzdoby, miesta, ale aj hostí, ktorí sa radostnej oslavy lásky zúčastnia. A potom príde pandémia, a všetky plány letia von oknom. Dominika sa ale rozhodla, že napriek tomu sa vydá, hoci aj v čase najprísnejších opatrení.

Dominika aktuálne predstavila aj nový videoklip:

​"Už dávnejšie som čítala takú peknú myšlienku, že svadba má byť oslavou lásky a nie ukážkou pompéznosti, že mám na to, aby som mala na svadbe 285 ľudí. A my sme si povedali ešte predtým, ako sme vedeli, aké budú opatrenia, že nech sa deje čokoľvek, nebudeme to prekladať. Sme veriaci a tak sme to dali do rúk Božích, že keď to má byť počas lockdownu, alebo v čase, keď svadby nie sú povolené, tak to jednoducho prijmeme a možno môžeme ísť príkladom aj iným ľuďom, že dá sa to," vysvetlila svoj postoj dnes už vydatá pani Jurena.

Na obrade bol len pár ľudí, no nič mu to na dojemnosti neubralo:

Úprimne ale priznala, že napokon prísne opatrenia a z toho vyplývajúcu len maličkú svadbu, nebrala Dominika práve najlepšie a veľmi ju to odriekanie mrzelo. No napokon sa rozhodli, že najdôležitejšie je zložiť sľub lásky a vernosti, no neprítomnosť rodiny ich skutočne netešila. Ale napokon našli riešenie aj na túto nepríjemnosť. "Hádam už v máji bude lepšia situácia a my by sme si radi tú svadbu zopakovali s tým, že chceme, aby tam boli všetci," čím myslí obe rozvetvené rodiny. "Nedá nám proste nespraviť aj takúto oslavu, ale aj to sme si povedali, že ak by to v máji nevyšlo, už to potom prekladať nebudeme. Nebudeme to hrotiť a zmierime sa s tým, že raz našim deťom budeme rozprávať, že holt, svadba bola počas lockdownu a mama s ockom sa aj tak ľúbia," uzavrela so smiechom zjavne zamilovaná mladomanželka. 

Súvisiace články

Najčítanejšie