Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Nádejná Matovičova hovorkyňa zažíva peklo! Speváčka nahlásila športovcov, pomsta je drsná!
Zdielať na

Nádejná Matovičova hovorkyňa zažíva peklo! Speváčka nahlásila športovcov, pomsta je drsná!

Archívna reportáž

Krátko po minuloročných voľbách to bolo práve meno speváčky Dominiky Starej, ktoré sa ako jediné skloňovalo pri debate o možnej hovorkyni nového premiéra. Napokon z toho nič nebololo a ako je známe, Igor Matovič si robí hovorcu sám. Medzitým sa ale v živote finalistky speváckej súťaže veľa zmenilo.

Hlboko veriaca Dominika Stará (27) zažila v januári svoj najkrajší deň, keď sa vydala po roku vzťahu za Michala Jureňu a prijala aj jeho priezvisko. Po novom teda Dominika Jureňa ale aktuálne neprežíva práve najpríjemnejšie obdobie. Rozhodla sa, že vezme poriadok do vlastných rúk a to sa jej škaredo vypomsťuje, ako priznala v statuse na Facebooku, ktorý si ako prvé všimli Topky.

Dominika býva s manželom v Šamoríne neďaleko športovej haly. Začiatkom februára, keď dosahovali čísla nakazených, hospitalizovaných aj obetí covidu desivé čísla, si všimla, že do hokejovej haly prúdia od rána do večera veselo desiatky ľudí, od malých detí až po dospelých. A všetci vraj aj s výbavou na korčuľovanie či hokej, výhovorka o upratovaní by asi nebostála.

Vypočujte si jednu z Dominikiných piesní:

Dominika vlastní s mamou salón krásy a štíhlej línie, poctivo dodržiavajú nariadenia a majú už dva mesiace zatvorené. Aj preto ju nahnevalo, že ktosi sa rozhodol opatrenia ignorovať. Zavolala preto na políciu s otázkou, či má hala nejakú výnimku. "Povedali mi, že povolenie určite nemajú a treba to posunúť na hygienu, lebo takýchto dobrodruhov, čo nič nerešpektujú, je veľa," tlmočila Dominika slová policajtov. No zjavne sa táto jej iniciatíva dostala nejako von a začali sa diať veci. "Prívod elektriny do nášho bytu bol preseknutý. Naše auto je zázračnou náhodou celé v oprave. O výhražných správach, po ktorých nám musela polícia strážiť majetok, ani nehovorím. Tiež som sa dnes dozvedela, že sa mám báť chodiť po Šamoríne, lebo dostanem na hubu," vyrátava Dominika čo všetko ju postretlo len preto, že chcela nastoliť poriadok.

Status na Facebooku Dominika zverejnila len pre priateľov. Na Instagrame si ale vyliala srdce v inej súvislosti s pandémiou:

K tomu sa pridalo aj osočovanie jej rodiny a to už speváčke praskli nervy. "Pretiekol pohár trpezlivosti, asi budem musieť kontaktovať mojich právnikov. Takže vážení, plynie z toho jedno ponaučenie. V našej krajine sa neoplatí byť slušným občanom,“ nahnevane konštatuje Dominika. Hoci dodala, že síce nepraje nikomu nič zlé, predsa len by niektorí zaslúžili stret s realitou. "Tým, pre ktorých covid neexistuje, prajem len to, aby sa s ním osobne stretli. Možno zmenia názor, keď mu budú stáť tvárou v tvár," napísala nahnevane Dominika a pripomenula, že ona obetovala aj vlastnú svadbu rešpektujúc opatrenia, ale arogancia a ľudská zloba podľa nej zjavne nemajú hranice. Ktovie, aký efekt bude mať, že svoje trápenie zverejnila, ostáva veriť, že snáď si páchatelia vstúpia do svedomia.

Súvisiace články

Najčítanejšie