Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Facka kráľovnej Alžbete?! Meghan sa dostalo nečakanej podpory od TÝCHTO osobností!
Zdielať na

Facka kráľovnej Alžbete?! Meghan sa dostalo nečakanej podpory od TÝCHTO osobností!

Archívna reportáž

Aj keď po rozhovore vojvodov zo Sussexu a moderátorky Oprah Winfrey sa im mnohí niekdajší priaznivci, a rozhodne najmä britská verejnosť, obrátili chrbtom, za veľkou mlákou si, naopak, získavajú nových sympatizantov. A to nielen z radov bežných smrteľníkov, ale aj celebrít a dokonca aj politikov. Až dve vysoko postavené dámy sa za Meghan po odvysielaní rozhovoru verejne postavili a ich slová mnohých prekvapili.

Na nedávny rozhovor a vyjadrenia Meghan v rozhovore s Oprah Winfrey zareagovala okrem bývalej prvej dámy USA a neúspešnej kandidátky na prezidentku, Hillary Clinton, aj Michelle Obama, tiež bývalá prvá dáma USA. Tá dokonca podľa informácií, ktoré priniesol magazím Today vojvodkyňu Meghan vyzvala, aby britským monarchom odpustila.

Zdá sa, že v Amerike majú ľudia jasno a slovám vojvodov veria bez toho, aby bolo vôbec potrebné vyjadrenie druhej strany, v tomto prípade kráľovskej rodiny. Zjavne ani prvá dáma a manželka exprezidenta USA Baracka Obamu nestráca čas a nečaká na vysvetlenie či kontext, pri ktorom mali členovia rodiny údajne rozoberať farbu pokožky nenarodeného Archieho, a nepriamo ich za rasistov označila. "Neprekvapilo ma to. Pre ľudí inej, než bielej farby pleti, nie je rasa ničím novým na tomto svete," vyslovila v rozhovore pre spomínaný magazín Michelle Obama, ktorá však zároveň verí, že sa vzťahy s Harryho rodinou urovnajú.

Mnohí hovoria, že Meghan podala v talkshow svoj najlepší herecký výkon, iní zase nepochybujú o jej úprimnosti:

"Rodina je na prvom mieste, modlím sa za odpustenie a zahojenie rán, aby to v budúcnosti mohlo poslúžiť ako poučný okamžik pre nás všetkých," dodala niekdajšia prvá dáma USA. Aj jej predchodkyňa a kandidátka na prezidentku USA z roku 2016, Hillary Clinton, podporila vojvodkyňu po odvysielanom rozhovore a odsúdila britské médiá za ich nehorázne správanie k Meghan. "Krutosť, s akou šli britské média Meghan po krku bola nechutná," nechala sa počuť v rozhovore pre Washington Post manželka prezidenta Billa Clintona.

​Vo svojich slovách však sama Hilary vrhla tieň obvinenia na kráľovskú rodinu za to, že Meghan údajne neboli ochotní poskytnúť potrebnú podporu a pomoc. "Skutočnosť, že od nikoho sa nedočkala podpory a ich reakciou bolo iba predstierať, že sa nič nedeje a, 'veď to prehrmí, len skloň hlavu'... Viete, táto mladá žena nebude nikdy žiť so sklonenou hlavou, je rok 2021," vyhlásila Clinotonová na obranu Meghan, s ktorou si rozumejú minimálne v otázkach feminizmu, no v neposlednom rade aj politicky, keďže Meghan sympatizuje s demokratmi, čo sú Obamovci aj Clintonovci. Zdá sa, že vojvodkyňa našla skutočne útočisko na rodnej hrude, ostáva už len veriť, že si tam svoj malý raj na Zemi a pokoj v duši nájde aj princ Harry, ktorý páli za domovinou aj posledné mosty.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie