Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Poriadna podpásovka! Princ Charles nesie Harryho slová ťažko, TAKÁTO je totiž pravda o jeho pomoci synovi!
Zdielať na

Poriadna podpásovka! Princ Charles nesie Harryho slová ťažko, TAKÁTO je totiž pravda o jeho pomoci synovi!

Archívna reportáž

Už vyše týždňa rezonuje verejnosťou kontroverzný rozhovor vojvodov zo Sussexu s jednou najvplyvnejších osôb šoubiznisu, ich priateľkou, moderátorkou Oprah Winfrey. Ten mal za následok nielen obrovský pokles popularity Meghan a Harryho medzi priaznivcami britskej kráľovskej rodiny, ale zanechal aj vážne šrámy na beztak chladných rodinných vzťahoch. Pár sa totiž posťažoval na mnohé krivdy, ktoré im členovia ich rodín napáchali, kráľovskú rodinu obvinili z rasizmu a Meghaninho otca označili za zradcu. A naprázdno, zdá sa, neobišiel ani Harryho otec, princ Charles.

Istý blízky priateľ princa Charlesa podľa informácií denníka The Sun krúti hlavou nad slovami Harryho o tom, ako ich rodina odstrihla od zdroja financií. Hnevá ho, že napriek tomu, že hlásali, že chcú byť finančne nezávislí, pýtali od rodiny peniaze. Rovno dodáva, že to bol práve princ Charles, ktorý ich aj po odchode do Kanady naďalej štedro sponzoroval.​

Sám princ Harry pritom v rozhovore tvrdil, že po Megxite jeho vzťahy s otcom ochladli a isté obdobie mu dokonca ani nedvíhal telefón. Najviac však vojvodov zo Sussexu zarmútilo, že im kráľovná odoprela právo na kráľovskú ochranku a tiež, že zmrazila zdroje financií z kráľovskej pokladnice. "Neuveriteľné pokrytectvo, veď keď Meghan a Harry opúšťali Britániu, tvrdili, že chcú byť finančne nezávislí," prezradil zdroj z blízkeho okolia kráľovskej rodiny.

Meghan a Harry sa už čoskoro stanú dvojnásobnými rodičmi:

"Bol som prekvapený, keď tvrdili, že boli odrezaní od financií, keď sa pozrieme na ich bankový účet. Princ Charles naďalej poskytoval Harrymu a Meghan finančnú pomoc po ich odchode do Ameriky, do času, kým sa nepostavia na vlastné nohy," tvrdí iný kráľovský zdroj informácií s tým, že princ Charles odoslal synovi a jeho manželke počas roku 2020 desiatky tisíc libier. Pravdu poznajú azda iba zainteresovaní, avšak faktom je, že obvinenia začali vojvodovia pre istou "strieľať" hlava-nehlava až potom, ako mali podpisom lukratívnych zmlúv s Netflixom a Spotify poistené multimilónové honoráre.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Clarence House (@clarencehouse)

Princ Charles je podľa informácií zdroja z okolia kráľovskej rodiny po vypočutí ich vyjadrení z inkriminovaného rozhovoru rozrušený a "veľmi hlboko ranený". V najbližšom čase by chcel pošramotené vzťahy so svojím mladším synom napraviť. "Pozeráte sa na muža, ktorý je ranený tým, že zistil v akom stave sú vzťahy s jeho synom. Avšak pochopil, že keď budú tieto hádky pretrvávať, nič dobré z toho nevzíde. Myslí si, že ich treba uzdraviť," dodal zdroj. Princovi Charlesovi a zvyšným členom rodiny nepridáva na nálade ani načasovanie škandálu, keď sa princ Philip pasuje s vážnymi zdravotnými problémami so srdcom, ktoré si vyžiadali dlhodobejšiu hospitalizáciu. Jeho zdravotný stav sa ale zrejme zlepšil, práve v utorok ho totiž prepustili do domácej liečby.

Súvisiace články

Najčítanejšie