Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Maroš Kramár šokuje! Zvažuje, či si minuloročný "škandál s obťažovaním" nezopakuje!
Zdielať na

Maroš Kramár šokuje! Zvažuje, či si minuloročný "škandál s obťažovaním" nezopakuje!

Archívna reportáž

O tom, že Maroš Kramár má zmysel pre humor, niet žiadnych pochýb. Neprišiel o neho ani po strastiach, ktoré ho zasiahli posledné mesiace. Okrem úmrtia otca ho neobišla ani choroba s ťažším priebehom spôsobená covidom-19. Nedávno v talkshow 7 pádů Honzy Dědka s humorom vyrozprával o svojej minuloročnej afére.

Azda najväčšia aféra v živote herca Maroša Kramára sa udiala minulý rok. Týkala sa nevhodného gesta, ktoré sa objavilo v televízii v zábere zostrihu zábavnej relácie, kde účinkoval. V zábere bolo vidieť, ako Maroš naznačil pošteklenie prstom po zadnej časti tela vedľa neho sa pohybujúcej maskérky. Na základe toho ho neminula vlna kritiky jednej časti verejnosti, ktorá ho obvinila z obťažovania a sexizmu. Iní ale vyjadrili Marošovi podporu a s humorom to brala aj samotná maskérka.

​Tak nejako si mnohí zvykli na tieto "žartíky" mužov a ženy ich berú zväčša s porozumením a humorom, čo však vôbec neznamená, že je to vo svojej podstate v poriadku. "Niektorí mi vyčítajú, že som sa svojim správaním vrátil do deväťdesiatych rokov. Popravde mám ale pocit, že práve títo ľudia sa vrátili do stredoveku a poriadajú hon na čarodejnice," povedal svoj názor na celú kauzu Super.cz.

Maroš kompletne zmenil svoj život:

​Pre herca bolo až nepochopiteľné, že taká z jeho pohľadu nevinná momentka vyvolala také množstvo negatívnych ohlasov. V talkshow Honzy Dědka podrobnejšie vysvetlil, ako sa to celé udialo. "Cez prestávku prišla maskérka a líčila kolegu, ktorý sedí vedľa mňa a tu (názorne ukazuje) mala svoju krásnu...zadnú časť tela. No a mňa nenapadlo nič lepšie, ako som urobil toto (kmitá prstom). Bolo to cez prestávku. nakrútili to a zostrih pustili na konci ako zábavu. A novinári sa toho chytili, že som niekoho sexuálne obťažoval, a to dokonca na pracovisku," opísal Kramár celú situáciu s jemu vlastným štýlom predvádzania. Evidentne to už dávno celé hodil za hlavu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Maros Kramar (@maroskramar)

Na konci rozprávania si však neodpustil provokáciu. "Premýšľal som, že by som to urobil znovu. Môj prstík je totiž tak silný, že vytlačil covid z novín. Na druhý deň akoby nebol covid, môj prst bol všade," s patričnou dávkou humornej nadsádzky prehlásil populárny herec. Celá kauza ale jeho kariéru nijako negatívne nepoznačila. V našich končinách predsa len nemá takú veľkú podporu hnutie Me Too, v Hollywoode však zničila kariéru mnohým známym osobám, vrátane hercov. Slávny producent Weinstein bol dokonca odsúdený za sexuálne obťažovanie. Nepomohlo mu ani chatrné vysvetlenie, že "vyrastal v iných časoch", keď bolo ešte obťažovanie žien "v pohode", na odškodnenie obetí musel vyplatiť celý majetok.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie