Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Sestra Meghan o jej vzťahu s Harrym natvrdo: Ak nevyhľadajú pomoc psychológa, rozvedú sa!
Zdielať na

Sestra Meghan o jej vzťahu s Harrym natvrdo: Ak nevyhľadajú pomoc psychológa, rozvedú sa!

Archívna reportáž

Rozhodnutie poskytnúť rozhovor pre Oprah Winfrey bol, súdiac podľa následkov, od vojvodov zo Sussexu celkom riskantný manéver. Nielenže ich popularita medzi verejnosťou poklesla, ale najmä zarmútili Harryho starú matku a hlavu britskej kráľovskej rodiny. Svojimi vyjadreniami vážne nahlodali aj už beztak chabé vzťahy Harryho s bratom Williamom a jeho manželkou Kate, a takisto obvinili zo zrady Meghaninho otca Thomasa. Zdá sa, že sa rozhodli ísť cestou "sami proti všetkým", avšak to znamená veľkú skúšku ohňom pre vzťah ich samotných.

Pochybnosti o tom, že je medzi Meghan a Harrym vládne harmónia a spojenectvo nahlodala nedávno Meghanina nevlastná sestra Samantha Markle (56). Tá sa v rozhovore pre TMZ.com dokonca vyjadrila, že ak si urýchlene nenájdu odborné poradenstvo, ich manželstvo skončí čoskoro rozvodom. Tiež im odporučila, aby sa čo najskôr ospravedlnili každému, koho v rozhovore s Oprah obvinili a urazili. A málo ich veru nebolo.

Samantha si vo svojom vyjadrení servítky pred ústa nedávala a dokonca si myslí, že Harry už podľa nej pochybuje o ich manželstve, no predpovedá, že všetko bude v poriadku do času, kým bude Meghan pri kormidle. Podľa nej sa môže proti nemu všetko veľmi škaredo obrátiť, ak začne vyjadrovať s Meghan nesúhlas. "Myslím, že to skončí rozvodom, ak si nenájdu odborné poradenstvo a nezačnú žiť v pravde a čestne. Mali by popracovať na ospravedlnení každému, koho poškodili. Kto môže byť takto šťastný? Myslím si, že akonáhle s ňou začne nesúhlasiť, nebude to pekné, jedine, že by mal za sebou naozaj dobrého právnika" vyhlásila Samantha.

Samantha Markle sa v rozhovore poriadne rozohnila:

O svojej slávnej sestre tiež tvrdí, že trpí narcisitickou poruchou osobnosti, čo je stav, keď má postihnutý dlhodobý, neprimeraný pocit vlastnej dôležitosti, výnimočnosti a nadradenosti nad druhými. Ľudia s touto poruchou osobnosti sa pre ich vlastnosti a silené vyžadovanie uznania od druhých dostávajú do opakovaných a niekedy vyhrotených konfliktov. "To, čo urobili bolo veľmi nečestné a škody na kráľovskej rodine sú obrovské," povedala na margo obvinení s rasizmu, ktorého sa mali dopustiť niektorí členovia Harryho rodiny. Tí sa vraj v prítomnosti Harryho rozprávali o farbe pokožky jeho vtedy ešte nenarodeného syna Archieho. "Možno to už aj on sám spochybňuje, teda mal by, ak mu funguje mozog. Veď predsa nemá dvanásť rokov," nedávala si Samantha na adresu princa Harryho servítku pred ústa.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Samantha M Markle (@samanthamarkle1)

Samantha, ktorá sa v minulosti taktiež snažila presadiť ako herečka, tvrdí, že jej sestra veľmi ublížila ich spoločnému otcovi Thomasovi a mala by sa verejne ospravedlniť. Ani to však nezaručí, že sa ich vzťahy zlepšia. "Mala by sa verejne ospravedlniť, napáchala obrovské škody. Ale to je skoro ako snažiť sa vysať krv z kusu kameňa. Veľmi ublížila mužovi, ktorý jej doprial krásny život, je to tak hrozné a bolestivé," myslí si Samantha a dodáva, že Thomas by jej ako milujúci otec odpustil, avšak musí to byť Meghan, kto urobí prvý krok. Nuž, zdá sa, že tá nemá v pláne nijaké ospravedlnenia, keďže ani kritika a prudký pokles popularity s vojvodami zo Susssexu zatiaľ nijak nepohli.

Súvisiace články

Najčítanejšie