Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Obrovská radosť Kate! Je to DIEVČATKO!
Zdielať na

Obrovská radosť Kate! Je to DIEVČATKO!

Archívna reportáž

Sestra vojvodkyne z Cambridge svojho času pútala pozornosť azda viac ako samotná Kate, a to nielen ukážkovou postavou a skvelým štýlom, ale aj možnosťou, že by sa jedného dňa mohla dať dokopy z Williamovým bratom, princom Harrym. To sa nestalo, no dnes je už mladšia sestra vojvodkyne tri roky vydatá za miliardára a je mama 2-ročného Arthura. Od dnes už nie je jedináčik.

Phillipa Middleton, známa ako Pippa, mladšia sestra vojvodkyne z Cambridge, porodila svojho druhého potomka, správu priniesol ako prvý denník Hello!. Spolu s manželom Jamesom Mathewsom nemôžu byť šťastnejší, do páru k dvojročnému Arthurovi totiž pribudlo rozkošné dievčatko, ktorému dali doslova pôvabné meno.

Pippa a jej manžel sú známi tým, že si svoje súkromie úzkostlivo chránia, a tak sa im podarilo pomerne dlho utajiť druhé tehotenstvo. Šťastnú novinku však spomínanému magazínu prezradil zdroj z okolia páru a nebol skúpy ani na detaily. Pippa porodila svoje druhé dieťatko, zdravé dievčatko, v pondelok 15. marca 2021 iba 20 minút po 4. hodine rannej.

Pippe to v svadobný deň jej sestry veľmi pristalo:

​Šťastní rodičia sa rozhodli pomenovať svoju dcérku, ktorá pri narodení vážila necelé tri kilá, menom Grace Elizabeth Jane. Meno Grace by sa dalo voľne preložiť ako cnostná či pôvabná. "Mamičke aj dieťatku sa darí dobre," potvrdil dobré správy zdroj. "Je dokonalá, všetci majú veľkú radosť z tohoto radostného príchodu," dodal nemenovaný zdroj z blízkosti šťastného páru.

Pippe sa tehotenstvo darilo takmer po celý čas dokonale utajiť:

Pippa je okrem svojho príbuzenského vzťahu s vojvodkyňou Kate známa aj vášňou pre pohyb, šport a zdravý životný štýl. Ešte keď bola v roku 2018 po prvýkrát tehotná, začala o svojich skúsenostiach a postrehoch písať aj fitness blog s názvom Fitness s Pippou Middleton na stránkach Waitrose. "Keď som sa dozvedela tú radostnú správu o tehotenstve, uvedomila som si, že musím upraviť svoju bežnú fitness rutinu, keď som cvičila štyri až päť dní v týždni a nájsť spôsob, ako bezpečne pokračovať v cvičení počas nadchádzajúcich troch trimestrov. Moja cesta tehotenského fitness práve začala," napísala vtedy Pippa, ktorá svojho prvorodeného synčeka Arthure porodila 15. októbra 2018 v nemocnici St. Mary's v Londýne. To je rovnaké miesto, kde Kate privítala všetky tri svoje kráľovské deti, ktoré sa už iste nevedia dočkať svojej sesternice, keď už si bratranca Archieho, ktorý žije s rodičmi Meghan a Harrym v USA, príliš neužijú.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie