Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Majk Spirit rozčúlil fanúšikov! Ignoruje výstrahy, po Dubaji odletel na rizikový Zanzibar!
Zdielať na

Majk Spirit rozčúlil fanúšikov! Ignoruje výstrahy, po Dubaji odletel na rizikový Zanzibar!

Archívna reportáž

Zdá sa, že upozornenie Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí sú stále mnohým ukradnuté. V Česku už lety na ostrov pri africkom pobreží zakázali, nakoľko si údajne práve odtiaľ viacero turistov priniesol juhoafrickú mutáciu covidu-19, ktorá má ťažší priebeh. Pre naše celebrity to ale, zdá sa, nie je dostatočne dôrazne zdvihnutý varovný prst. Aktuálne sa fotkou z raja pochválil aj raper Majk Spirit.

Zdá sa, že Majk Spirit ide v stopách kolegu Separa. Ten sa rozhodol, že na Zanzibar poletí rovno z Dubaja, kde strávil dovolenku s rodinkou - s exmanželkou Tinou a deťmi. Michal Dušička síce neletel z Dubaja, ale od jeho dovolenky v emirátoch neprešlo veľa času, s manželkou Mariou a dcérkou Ariou tam boli pred mesiacom. A už opäť dvihli kotvy.

Možno to bol práve Separ, ktorý Majkovi poradil, aby prišiel do raja s azúrovým morom a bielym pieskom, možno ho inšpirovali fotky iných celebrít, ktoré húfne zaplavujú ostrov bez reštrikcií. Zanzibar patrí medzi pár destinácií na svete, ktoré sa turizmu úplne otvorili napriek pandémii. Aj preto sa tam schádza pomaly "celý svet" majetnejších ľudí.

Malá Aria bude mať na cestovanie slušný základ, dostáva sa jej v komunikácii hneď niekoľko jazykov:

​Hoci sa môže zdať, že pláže sú poloprázdne, neplatí to tak úplne pre celkový pohyb po ostrove, či už ide o hotely alebo reštaurácie, poriadne to tam žije. Údaje o nakazených koronavírusom ale neexistujú, Tanzánia, vrátane Zanzibaru, s totiž minulý rok v máji rozhodla prestať s testovaním. "Tanzánia nevykazuje žiadne štatistky o výskyte tohto ochorenia, upozorňujeme cestujúcu verejnosť, že ochorenie COVID-19 sa v krajine naďalej nekontrolovane šíri," píše sa na stránke rezortu zahraničia. Z tohto pohľadu sa javia byť rozhodne bezpečnejšie Maldivy, kde bola prednedávnom napríklad Cibulková, kde sa testuje a sú zavedené aj opatrenia.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Majk Spirit (@majkspirit)

Majk sa ale rozhodol pre africkú ostrovnú exotiku a podľa fotiek si to s rodinkou skutočne užíva. Vtipný dialóg s ním nadviazala Tina, no mnohé ďalšie komentáre už také zábavné neboli. Viacero ľudí sa ozvalo s kritikou. "Nechápem aroganciu niektorých," napísala jedna z komentujúcich. "Proti cestovaniu by som nič nemala, keby sa dodržiavali pravidlá, ale prístup Tanzánie ku korone je zúfalý a ľudia sú veľakrát nedisciplinovaní," pridala svoj názor ďalšia. Český fanúšik Spirit pripomenul smutný prípad, keď sa dovolenka v Zanzibare skončila pre mladú ženu fatálne. Ďalší Majkovi pripomenuli, že žiadal od štátu peniaze, pričom mu podľa nich zjavne nechýbajú - týždeň v rezorte, kde je Spirit ubytovaný, stojí all inclusive takmer 5000 eur. No našli sa mnohí, ktorí jeho cestovanie podporujú a píšu, že by ihneď vycestovali, ale na to nemajú. Žiada sa dodať, že v tomto prípade zrejme "našťastie". 

Súvisiace články

Najčítanejšie