Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Malo to byť úplne inak? Meghan to vraj TÝMTO pri rozlúčke so zamestnancami naznačila!
Zdielať na

Malo to byť úplne inak? Meghan to vraj TÝMTO pri rozlúčke so zamestnancami naznačila!

Archívna reportáž

Každý, koho zaujíma dianie okolo britského kráľovského rodu, vie, že iba pred pár dňami ubehol presne rok od šokujúceho rozhodnutia princa Harryho presunúť sa s manželkou a malým synčekom Archiem za veľkú mláku. Princ Harry však údajne nemal od začiatku v úmysle riešiť rodinnú situáciu tak radikálne. Plánoval vraj, že bude s rodinou pobývať pár mesiacov v roku aj v Británii a plniť si pritom spolu s manželkou kráľovské povinnosti vyplývajúce z ich postavenia.

Avšak po mnohých odhaleniach o vzťahoch v slávnej britskej kráľovskej rodine, ktoré priniesli škandalózne knihy v roku 2020, vyplávalo na povrch, že sa jablkom sváru stala práve ambiciózna Meghan a jej vplyv na princa Harryho. To sa nepáčilo ako kráľovnej Alžbete II., tak aj princovi Charlesovi a zrejme najmä princovi Williamovi, bratovi Harryho, ktorému už dávnejšie došla trpezlivosť s jeho správaním.

Harryho manželka Meghan je nepochybne nadmieru ambicióznou osobou a svoje herecké umenie vie iste náležite využiť v akomkoľvek ohľade. Hoci je verejným tajomstvom, že od nej vo veľkom odchádzalo služobníctvo pre jej nevhodné správanie, pri súkromnej rozlúčke v rámci odchodu z Británie povolala vtedajšie služobníctvo, aby sa s každým osobne dojemne rozlúčila, pričom vraj padli aj nejaké slzičky. "Nemuselo to takto skončiť," vraj povedala s dojatím v príhovore k nim. Takto to aspoň opísal v knihe Finding Freedom  novinár Omid Scobie, ktorý bol medzi novinármi, ktorých nezabudla na túto "súkromnú" rozlúčku bývalá herečka pozvať. No je otázne, čo tým myslela, špekulácie nahrávajú tomu, že sama zrejme netušila, ako tvrdo ich rozhodnutie dopadne.

Od škandalózneho "Megxitu" ubehol už rok, rodinné vzťahy však ostávajú prinajlepšom korektné a o vrúcnych citoch nemôže byť asi reč:

​Meghan sa azda v rámci rozhodnutia odísť s manželom spoliehala na kráľovnin súhlas pre jej slabosť pre Harryho, ktorého stará mama ľutovala pre jeho psychické utrpenie po smrti milovanej mamy, princeznej Diany. To však zjavne zle odhadla. Kráľovná ukázala svoj nekompromisný postoj a odobrala im v marci tituly starších členov kráľovskej rodiny, ktorí oficiálne zastupujú ju a kráľovský dvor v rámci oficiálnych podujatí. Verejnosť očakáva, že im v marci, rok po odchode, odoberie aj titul vojvodov kvôli neprimeranému správaniu sa v USA. Mnohí by s tým s radosťou súhlasili.

Harry a Meghan odštartovali na známej strímovacej aplikácii série podcastov s názvom Archewell Audio, v ktorom sa Harry prekvapivo predviedol ako zdatný moderátor:

Je tu však niekoľko dôvodov, prečo sa tak pravdepodobne nestane. Tento rok má osláviť kráľovná Alžbeta II. 95. narodeniny, jej manžel princ Filip dokonca 100 rokov života. A navyše by mali Diane, Harryho a Williamovej matke, odhaliť v júli v Kensingtonskom paláci sochu pri príležitosti jej nedožitých šesťdesiatych narodenín. Očakáva sa, že sa v rámci tejto slávnosti obaja bratia stretnú. Meghan s Harrym vraj veria, že tento rok bude časom liečenia nielen pre svet, ale aj kráľovskú rodinu. Dúfajú preto vraj v symbolický návrat do Veľkej Británie a ku kráľovskej rodine.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie