Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Bude skôr odveta s Vémolom alebo druhé bábätko?! Attila Végh prezradil, ako to vidí!
Zdielať na

Bude skôr odveta s Vémolom alebo druhé bábätko?! Attila Végh prezradil, ako to vidí!

Archívna reportáž

Azda najznámejší slovenský MMA bojovník od slávneho Zápasu storočia v novembri 2019 nenastúpil do ringu proti žiadnemu novému súperovi. Vtedy porazil obávaného "Terminátora" Karlosa Vémolu knockoutom v prvých minútach zápasu a odniesol si tak jednoznačné víťazstvo, o ktorom sa ešte dlho rozprávalo. Kým jeho fanúšikovia by ho chceli vidieť v "klietke" čím skôr, on si dáva načas a vyčkáva na ten správny moment a súpera.

Slovenský bojovník MMA Attila Végh (35) v nedávnom rozhovore pre portál Život V Česku prezradil, kedy plánuje opäť vstúpiť do oktagonu a taktiež povedal, či plánuje so svojou manželkou Natáliou k malému Attkymu súrodenca.

Bývalý šampión prestížneho amerického Bellatoru prezývaný aj "Pumukli" sa od zápasu, v ktorom odrovnal svojho českého súpera Karlosa Vémolu (35) stiahol do súkromia. Mal na to celkom pochopiteľný dôvod, jeho polovička porodila vytúženého chlapčeka a menovca, malého Attilku, a tak všetok svoj čas venoval práve im. O svojej zápasníckej budúcnosti má však dnes už jasné predstavy. Motiváciou je pre neho nielen kvalitný súper, ale takisto aj zaujímavá finančná odmena. "Zápasiť nemusím pokojne aj rok, ďalší zápas musí byť pre mňa výzvou," prezradil pre spomínaný portál sympatický športovec. Ten dostal za uplynulý rok niekoľko výziev, no podľa jeho slov bez divákov pre neho nemá zmysel zápasiť.

Attilovi sa darí po každej stránke, či už v kariére alebo v súkromí. O jeho životných pádoch, ale aj veľkých úspechoch bol aj film Attila, ktorý sa tešil veľkej priazni divákov:

"Motivácia je pre mňa podstatná. Bez divákov určite nebudem zápasiť. Pokojne nebudem zápasiť aj rok. Venujem sa mojej rodine e tiež druhej rodine, čo je moje fitness centrum, kde pripravujem našich zápasníkov. Všetku moju energiu dávam momentálne do týchto dvoch mojich rodín," prezradil svoje pohnútky Attila, ktorý si vie popri čakaní na ten správny moment slušne zarobiť aj prostredníctvom spoluprác na sociálnej sieti. "Niektorí hovoria, že sa bojím. To však nie je pravda. Ďalší zápas musí byť pre mňa výzva a motivácia. Mám za sebou 44 zápasov a to, či ich bude 45, na tom mi už tak nezáleží a nie je to moja motivácia," odkazuje protivníkom a neprajníkom usmievavý obor, ktorý toľko žiadanú odvetu s Karlosom Vémolom úplne nevylúčil. Avšak podľa vlastných slov, na stretnutie s "Terminátorom" musí mať nejaký dôvod, ktorý zatiaľ nenašiel.

Attila si svojou krásnou manželkou Natáliou užije aj veľa zábavy, dvojica je očividne naladená na rovnakej vlne:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Natália Végh (@natalindri)

"Rodina je pre mňa všetko. A pokiaľ ide o druhé dieťa, tak chceme trošku počkať, kým bude mať náš syn aspoň dva roky, aby sme mali energiu na druhé bábätko. A či chcem chlapca alebo dievčatko? To je jedno, najmä, aby bolo bábätko zdravé," dodal na záver s pokorou Attila, ktorý je s manželkou Natáliou ženatý od roku 2018. Zaujímavosťou je, že keď sa s Attilom zoznámila netušila o MMA nič a mala ho zaškatuľkovaného ako bitkára. Ako sa dávnejšie vyjadrila, neskôr zistila, že je to veľmi milý a láskavý človek s dobrým srdcom. Zdá sa, že aj dva roky po svadbe tieto slová stále platia, keďže podľa príspevkov na sociálnej sieti je ich manželstvo harmonické, bez škandálov a Attila využije každú chvíľku v nabitom kalendári, ktorú môže svojej rodine venovať.

Súvisiace články

Najčítanejšie