Zatiahnuté
21°
Bratislava
Galina
3.5.2024
O čom sa klebetilo, sa stalo realitou! Majk Spirit to skutočne zabalil!
Zdielať na

O čom sa klebetilo, sa stalo realitou! Majk Spirit to skutočne zabalil!

Archívna reportáž

Sotva pred mesiacom oznámil slovenský raper Majk Spirit (38) veľkú novinu o svojich zámeroch presťahovať sa s rodinou do Prahy. Prezradil to počas jeho nedávnej návštevy filmového festivalu v Karlových Varoch v rozhovore s fanúšikmi. Ešte väčším prekvapením sa ale stalo to, že spolu s manželkou Mariou a ich trojročnou dcérkou to stihli už aj zrealizovať.

Veľkú novinu o zmene svojej adresy z Bratislavy na Prahu oznámil Majk Spirit na svojom instagramovom profile. Michala Dušičku pritom všetci považovali za bratislavského "lokálpatriota". "Bratislava je pre mňa navždy domov, srdcové mesto, kde som prežil skoro 40 rokov, ale vždy som cítil, že by som mal skúsiť žiť v Prahe. Žil som tu pol roka behom porotcovania The Voice. Nikdy som nezobral odvahu sa odlepiť od pohody, od domova. Je to krok do mimo komfortnej zóny. Verím, že to bude správny krok," zdôvodňoval ešte počas návštevy filmového festivalu vo Varoch svoje rozhodnutie.  

Nepochybne už vtedy mal jasno v tom, že sťahovanie nastane čoskoro. "Tento týždeň sme sa presťahovali do Prahy," prekvapil v nedeľu  podvečer fanúšikov na Instagrame. Snažil sa vysvetliť, prečo sa rozhodol uskutočniť svoje plány. "Teším sa na nové príležitosti a novú inšpiráciu, na nové spolupráce a nové biznisy, nové priateľstvá a nové vibes… naozaj cítim, že to najlepšie len príde," prezradil, čo očakáva od presťahovania do českého hlavného mesta. Jeho rozhodovanie zrejme ovplyvňovalo aj to, že jeho manželka ako rodená Ukrajinka na Bratislavu viazaná nie je, a tiež, aby si ich dcérka zvykla na nové prostredie a jazyk, pokým pôjde do školy. 
Vypočujte si nový hit od Majka Spirita v spolupraci s Kalim a speváčkou Ronnie:

 "Teraz  mi to dáva zmysel, malá má tri roky, chcel by som jej vytvoriť nové zázemie. Aby mohla ísť do školy už v meste, kde vyrastá. Robím to pre svoju rodinu. A tiež cítim, že sú tu ľudia ku mne milší, mám tu viac rešpektu," vysvetľoval Spirit ešte v rozhovore vo Varoch. Snáď to tento slovenský hudobník odhadol s ústretovosťou Pražákov správne. Niektoré komentáre po zverejnení jeho prehlásenia totiž veľmi nenasvedčujú tomu, že by boli všetci z príchodu ďalšieho Slováka do Prahy nadšení, čo ale nie je prekvapením. Vo svete tamojšieho šoubiznisu sú našinci nemalou konkurenciou. Dokážu sa ale presadiť ako je to vidieť na príklade speváčky Dary Rolins, hudobníka Vaša Patejdla, či už zosnulého Mekyho Žbirku. Azda aj Majk bude mať šťastie.
Majk Spirit verí, že spolu s rodinou budú v Prahe šťastnejší:
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Majk Spirit (@majkspirit)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie