Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Dion nebude "lion"? TOTO prezradila Plačková o pôrode a pridala pikantný detail!
Zdielať na

Dion nebude "lion"? TOTO prezradila Plačková o pôrode a pridala pikantný detail!

Archívna reportáž

Veronika Cifrová Ostrihoňová už synčeka porodila, a tak ostáva najočakávanejším bábätkom tohto leta už len Dion Zuzany a Reného Strauszovcov. Na to, aby sa narodil v znamení, ktoré Zuzana považovala podľa viacerých vyjadrení za jasné, má však už len jediný deň. Lev končí svoju vládu v zverokruhu už v pondelok, od utorka ho vystrieda Panna.

​Niet pochýb, že je už skutočne najvyšší čas, aby sa narodilo prvorodené dieťatko manželov Strauszovcov. Je skutočne vysnívané, a hoci Zuzana o niečo viac dúfala v dievčatko, niet pochýb, že rovnako sa teší aj na chlapčeka. Tomu vybrali skutočne na naše končiny neobvyklé meno - Dion. Ide o skratku mena Dionýzos, ktorá je vraj populárna najmä v Albánsku.

No aby bol Dion lion, teda lev, ako to jeho mama očakávala, musí si švihnúť. Má na to posledných zhruba 24 hodín, čo sa, samozrejme, dá stihnúť. Navyše, je dosť dobre možné, že by si Zuzana cielene chcela počkať na dátum 22. 08. 2022 a azda si nechá trošku lekármi k pôrodu aj pomôcť, ak vôbec chce porodiť prirodzene. 

Bábo splodili Strauszovci krátko potom, čo zažili najhoršie chvíle v živote:

​Niet pochýb, žeby mnohí tipovali Zuzanu skôr na cisársky rez, pre ktorý sa, zrejme pre nedostatok komplexných informácií, mnohé celebrity dobrovoľne rozhodujú. No ako sa zdá podľa jej aktuálneho priznania, čaká na spustenie pôrodu. "Ste si mysleli, že budeme už o jedného viac? Aj my, ale očividne sa mu nechce," napísala k fotke z vírivky. Aj kúpeľ v teplej vode je pritom jeden zo spôsobov, ako pôrod vyvolať.

Aj Zuzanin plný pracovný kalendár, napohľad bez oddychu, mohol bábo "vyduriť". No jedna z komentujúcich jej poradila ďaľší zo spôsobov, ktorý neraz funguje - sex. Zuzana ale poriadne prekvapila úprimnou odpoveďou. "Keď ho praktikuješ celé tehotenstvo, tak nepomôže," zverila sa sledovateľom s touto intímnou informáciou. Nech už je tak či onak, Dion v brušku iste naostane navždy, a je to už len otázka dní, keď sa konečne poberie do náruče milujúcich rodičov. No ako Plačková avizuje, žiadny príval správ a fotiek nebude - chce si dať aspoň dva týždne pauzu od Instagramu a navyše - je rozhodnutá synčeka svetu sociálnych sietí neukazovať.

Súvisiace články

Najčítanejšie