Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Láska ako hrom s rockerovým synom! Seriálová hviezda sa zasnúbila, hoci má len 18 rokov!
Zdielať na

Láska ako hrom s rockerovým synom! Seriálová hviezda sa zasnúbila, hoci má len 18 rokov!

Z mladej britskej herečky Millie Bobby Brown (18) vyrástla veľká hviezda vďaka jej účinkovaniu v mega úspešnom seriál Stranger Things. Mala iba dvanásť rokov, keď jej v ňom zverili hlavnú úlohu Eleven po boku Winony Ryder. Ale nielen vo svojej profesii sa s úspechom tak ponáhľala, podobne rýchlo na to ide aj na poli lásky.

​Millie vraj požiadal o ruku jej priateľ, Jake Bongiovi (20), syn slávneho rockera Jona Bon Joviho. Na manželstvo sú obaja ale ešte podľa súčasných trendov primladí, a preto mnohí pochybujú, žeby mala byť svadba až taká horúca téma. Fotky zaľúbencov aj s podozrivým prstienkom si môžete pozrieť TU.

Tento už napohľad veľmi pekný pár sa dal dokopy iba v polovici minulého roku. Na Instagrame sa začali spolu ukazovať v júni 2021, ale v príspevkoch naznačovali, že sú len priatelia. V novembri 2021 Millie zdieľala ich spoločnú fotografiu na kolotoči London Eye, pričom na mierne rozmazanej fotografii ich vidno v objatí, keď si dali bozk. Jake Bongiovi bol aj 14. mája na premiére filmu Stranger Things. Spoločne s Millie sa prešli po červenom koberci a pri pózovaní fotografom vyzerali ako šťastne zamilovaný pár. Ich blond vlasy priam svietili v porovnaní s ich zladenými čiernobielymi outfitmi.

Millie dostala životnú šancu úlohou Eleven v kultovom seriáli Stranger Things:

Minulý mesiac oslávila herečka 18. narodeniny a predtým, ako zamierila do klubu v SoHo, usporiadala súkromnú párty v inom londýnskom nočnom klube. Ako ona, tak aj Jake, ktorý študuje na newyorskej Syrakuse University, zdieľali na Instagrame fotografie v kostýmoch Barbie a Kena. Oslávenkyni zablahožela aj Jakeova rodina. Pár spolu navštevuje aj koncerty, ako napríklad v júni koncert Harryho Stylesa, odkiaľ zdieľali fotku ako sa v hľadisku bozkávajú. Millie Bobby Brown je vraj veľkou fanúšičkou Stylesa, v instastories zverejnila, ako spieva jeho pieseň "Baby, you were the love of my life" pričom kameru nasmerovala na svojho priateľa Jakea.

V júli, ako informovali v Page Six, si pár užíval krátku dovolenku na ostrove Sardínia. Plavili sa na lodi a spoločne sa tešili z krás Stredozemného mora. Aj tam ich bolo vidieť často v objatí spoločne s vášnivými bozkami, a keď si James všimol, že ich pritom zaberajú kamery, zdvihol hore palec. Vo štvrtok 11. augusta sa pár už prechádzal po Little Italy v New Yorku, kde sa zastavil na kávu, pričom paparazzi zachytili záber, ako sa na prstenníku Millie leskol zlatý prsteň. Aj na inej fotografii, ktorú zdieľala herečka na Instagrame, kde objíma Jakea, vidieť na jej prste prsteň, ktorý doteraz nenosila. Je možné, že sa v ošiali mladej lásky skutočne zasnúbili, no či dospejú aj k sobášu je zatiaľ skutočne predčasné predpovedať.

Súvisiace články

Najčítanejšie