Skoro jasno
24°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Tak TOTO je fakt úbohé! Žilková prezradila zvláštny detail zo stretnutia so Stropnickým!
Zdielať na

Tak TOTO je fakt úbohé! Žilková prezradila zvláštny detail zo stretnutia so Stropnickým!

Zdroj: instagram/VŽ

Medzi manželmi, bývalým hercom a ministrom, dnes veľvyslancom v Izraeli, Martinom Stropnickým (65) a herečkou Veronikou Žilkovou (60), sa ukončenie ich vzťahu nerieši práve najdiplomatickejšie. Ako partneri sú spolu už zhruba osemnásť rokov, manželmi sú od roku 2008. Obaja sú už v naozaj zrelom veku na to, aby ich rozchod mohol prebiehať diskrétne, ale nie je to tak.

​Veronika je žena typu čo na srdci, to na jazyku a Stropnického nečakaný e-mail s oznámením a rozchode len krátko po ich spoločnej dovolenke s dcérou v Dubaji ju rozhodil natoľko, že odvtedy manžela nešetrí. O všetko okolo diania v súvislosti so Stropnickým, až do aktuálneho podania jeho žiadosti o rozvod, sa delí s verejnosťou.

Možno keby veľvyslanec zobral odvahu a našiel vhodný spôsob, ako všetko manželke s vysvetlením oznámiť a požiadať ju o diskrétnosť na záver ich výletu v Dubaji, mohol nežiadúcej publicite zabrániť. Veronika zostala jeho neosobným oznámením právom zaskočená a pobúrilo ju to. Dokonca ju mal požiadať, aby o tom vydala tlačovú správu, tú však podľa nej vydáva úrad. "Včera som zverejnila tú informáciu o nás, aj keď to, samozrejme, nebolo podľa toho, ako to chcel pán Stropnický," uviedla na vysvetlenie Žilková. "Vaša excelencia, vy ale nepodávate výpoveď, vy odchádzate od rodiny a neplnoletej dcéry," prezradila, ako vraj s iróniou odpovedala manželovi a vydala vlastné vyhlásenie.

Toto Žilková prezradila krátko po rozchode so Stropnickým:

Neskôr mal za ňou Stropnický prísť osobne, aby jej oznámil, že má milenku a prezradil aj jej meno, ktoré nepočula prvýkrát. Dostávala pravidelne anonymy, ale on neveru popieral. "Manžel uviedol, že by si rád do dôchodku ešte niečo užil," prezradila niečo z ich rozhovoru, viac na jeho žiadosť vraj ale nepovie. V septembri mal podľa zvyklostí po štyroch rokoch ukončiť svoje pôsobenie na vyľvyslanectve, ale vedela, že podal žiadosť o predlĺženie. Veronika si však jeho návrat do Prahy želala kvôli ich dcére, a tak podala žiadosť na súd o striedavú starostlivosť rodičov do ich rozvodu. Stropnický ju ale opäť zaskočil, keď ráno pred súdnym pojednávaním podal žiadosť o rozvod a súd sa stal bezpredmetným.

Žilková sa snaží vyzerať veselo a nad vecou:

Ďalší šok Veronika zažila, keď pred pojednávaním prišla na súd, prekvapili ju tam novinári, ktorých vraj nepozvala a usúdila, že tak mohol urobiť Stropnický. Bola z neho iste riadne vytočená a jeho viacnásobný pokus o podanie ruky ignorovala. Mala na to svoje vysvetlenie. "Vychovával ma môj otec, profesor Žilka. Vždy ma viedol k vyberaným spôsobom a učil etiketu podľa Guth-Jarkovského. Neviem, či sa niečo náhodou nezmenilo, ale muž nepodáva ruku žene ako prvý. Nie som jeho podriadená..," neodpustila si ďalšie kopnutie do manžela vo vysokom diplomatickom postavení, ktorý by mal niečo o etikete vedieť. Práve vyššie postavenie muža v práci ale môže byť výnimkou, keď môže podať ruku muž ako prvý aj žene, no Veronika nie je jeho kolegyňa. Na druhej strane, tiež nie je práve najslušnejšie podanú ruku odmietnuť, v tomto prípade si tak zrejme nemajú čo vyčítať.

Súvisiace články

Najčítanejšie