Jasno
24°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Koniec špekulácií o zásnubách! Adele jasne povedala, ako na tom s láskou je!
Zdielať na

Koniec špekulácií o zásnubách! Adele jasne povedala, ako na tom s láskou je!

Archívna reportáž

Ešte minulý rok po tom, ako hviezdna speváčka Adele (34) v septembri zverejnila na Instagrame čiernobielu zaľúbenú fotografiu s vplyvným športovým agentom Richom Paulom (40) s emotikonom srdiečka, bolo jasné, že je zaľúbená po uši. A keď si ľudia všimli blýskavý prsteň na jej ruka, mali jasno. Adele je zjavne z jedného z najmocnejších mužov v basketbale, ktorý patrí k najbližším priateľom slávneho LeBrona, celkom oslnená. No žeby bola svadba na spadnutie? To teraz povedala celkom jasne.

​Špekulovalo sa, že kvôli vzťahu sa rozhodla zo dňa na deň zrušiť plánované koncerty v Las Vegas, z čoho bol veľký škandál. Bála sa vraj odcudzenia s Richom, čo sa začalo prejavovať kvôli ich obojstrannej pracovnej zaneprázdnenosti. No oficiálne to bolo pre nepripravenosť šou aj z dôvodu covidu, ktorý narobil šarapatu v tíme. Tak či tak, koncerty sa presunuli a Adele má kopu času na lásku.

Párik od mája zdieľa aj spoločnú domácnosť v Los Angeles, kde si speváčka kúpila veľmi drahú nehnuteľnosť. Možno by mala byť ale predsa len trochu opatrnejšia vzhľadom na jeho minulosť, keďže Rich sa neoženil ani s matkami jeho troch detí. O jeho súkromí sa inak ale veľa nevie. Adele, ktorá je matkou syna Simona, si s ním už ale predstavuje založenie rodiny. "Nikdy som nebola takto zamilovaná! Som ním posadnutá. Určite chcem viac detí. Som klasická žena v domácnosti, mám matriarchálne sklony. Stabilný rodinný život mi pomáha s mojou hudbou," zverila sa aktuálne magazínu Elle. Ale aj Paul tvrdil v júni, že teraz, keď už je starší, bol by už "iným otcom", vedel by sa tešiť z ďalších detí, čo nedokázal v mladosti kvôli svojej zaneprázdnenosti.

Adele nechala fanúšikov čakať na nový album poriadne dlho:

​No ak už niektorí počujú svadobné zvony, sú na omyle. Zatiaľ na zásnuby nedošlo, ani ten blýskavý prsteň nebol tým, za ktorý ho ľudia mali. "Nie som zasnúbená. Len milujem špičkové šperky," dementovala vtedy tieto reči. K tomu sa teraz ale niečo predsa len, aspoň v jej hlave, chystá. "Som jednoducho zamilovaná! Som taká šťastná, ako nikdy nebudem. Mohla by som byť aj vydatá," naznačila Adele niečo o vážnom úmysle s Paulom. Pritom ich vzťah je naozaj iba krátky, keďže sa spolu objavili verejne na basketbalovom zápase len v júli minulého roku.

Adele sa pochválila titulkou na slávnom magazíne:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Adele (@adele)


Keď počas jej pobytu v Londýne, kam si prišla po cenu Brit Awards odpovedala v show Grahama Nortona, kedy sa budú konať zrušené koncerty v Las Vegas, mnohých iste veľmi prekvapila. "Musí sa to podariť na 100 % ešte tento rok. Musí to tak byť, lebo mám plány na budúci rok. Predstavte si, že by som napríklad musela zrušiť koncerty z dôvodu, že čakám dieťa!?" šokovala celkom odvážnym náčrtom plánov. A čo sľubovala v rámci koncertov vo Vegas, to aj chce splniť, nové termíny koncertov v The Colosseum at Caesars Palace v Las Vegas oznámila v júli. Majú sa konať od 18. novembra 2022 do 25. marca 2023 a vstupenky sa predávajú za šialené peniaze. Plány na tehotenstvo tak bude musieť aspoň na najbližšieho polroka odložiť. Rich by sa ale mohol hecnúť aspoň prstienkom.

Súvisiace články

Najčítanejšie