Oblačno
18°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Trojdňová svadobná oslava Lopez a Afflecka začala veľmi zle! Sanitka brala Benovu MAMU!
Zdielať na

Trojdňová svadobná oslava Lopez a Afflecka začala veľmi zle! Sanitka brala Benovu MAMU!

Archívna reportáž

Jeden z najromantickejších príbehov v Hollywoode má byť tento víkend korunovaný dokonalou oslavou lásky Bena Afflecka (50) a Jennifer Lopez (53). Potom, čo sa pred 20 rokmi zasnúbili a krátko nato rozišli, si dali minulý rok druhú šancu a tentokrát už rovnakú chybu nespravili. Rok po obnovení vzťahu sa zasnúbili a o pár mesiacov, 17. júla, sa v dokonalom utajení aj vzali. A teraz je na rade poriadny žúr pre najbližších a priateľov.

​Krátko po svadbe sa vybrali na svadobnú cestu do Paríža, no to bolo len akési predjedlo k tomu, čo sa má diať tento víkend. Má to byť trojdňová "intímna oslava pre rodinu a priateľov", ktorá sa začala už v piatok spoločnou večerou na uvítanie. Samotný symbolický obrad sa má uskutočniť v sobotu a víkend dvojica spolu s hosťami ukončí v nedeľu grilovačkou a piknikom.

Všetko by to znelo dokonalo, keby už prvý deň, dokonca ešte predtým, ako vôbec zasadli k slávnostnej večeri, sa nemusela na miesto konania rútiť sanitka, píše portál DailyMail. Tá brala jednu z prítomných dám do nemocnice v Savannah. Spočiatku nebolo jasné, o koho ide.

Pri nakrúcaní tohto klipu pred 20 rokmi už bolo jasné, že to bude veľká láska:

Zakrátko po sanitke ale do nemocnice prišli aj Ben a Jen a to už sa prevalilo, že pacientkou je Affleckova mama. Staršia dáma, osemdesiatnička Chris Anne Boldt, sa pošmykla a padla, údajne z móla. Bolo nutné šitie, ako aj ubezpečenie, že nejde o zlomeninu, ktorá by mohla byť pre staršieho človek veľkým problémom.

Touto milou fotkou žiariacej Jen po svadobnej noci oznámila speváčka záberom obrúčky radostnú správu:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo)

Z paparazzi záberov bolo jasné, že Ben bol poriadne nervózny, vyšiel z nemocnice a fajčil o stošesť. Pritom nie je to tak dlho, čo s týmto zlozvykom úplne sekol. No už pred rokom ho bolo vidno na balkóne, ako si zapálil a evidente vo vypätých situáciách nedokáže odolať. Našťastie, hercova matka je po ošetrení v poriadku a spoločne sa vrátili rozbehnúť to, čo bolo hlavným programom víkendu - oslava lásky páriku prezývaného Beniffer.

Súvisiace články

Najčítanejšie