Zatiahnuté
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Násilnosti Brada Pitta voči Angeline obnovujú spor! Herečka zažalovala FBI!
Zdielať na

Násilnosti Brada Pitta voči Angeline obnovujú spor! Herečka zažalovala FBI!

Archívna reportáž

Pre mnohých sledovateľov bývalého manželského páru Angeliny Jolie (47) a Brada Pitta (58) vyznieva až neuveriteľne, že tento smutný prípad stále neskončil. Angelina, zdá sa, robí všetko, aby Bradovi život neuľahčovala. Teraz vyplávali na povrch udalosti, ktoré sa mali udiať počas ich posledného spoločného letu s ich šiestimi deťmi ešte v septembri roku 2016. Niekoľko týždňov po tom, ako prokuratúra rozhodla, že Pitt nebude obvinený z násilností, z čoho ho obvinila Jolie, sa herečka snažila vyvíjať nátlak na FBI. Úrad podľa nej rozhodol nesprávne.

Portál ETonline získal súdne dokumenty, z ktorých vyplýva, že istá žena anonymne žaluje FBI pre informácie týkajúce sa vyšetrovania údajného incidentu domáceho násilia, ku ktorému došlo v súkromnom lietadle. Podľa vyjadrenia hovorkyne pobočky v LA v novembri 2016 "FBI preskúmala okolnosti a nebude pokračovať v ďalšom vyšetrovaní. V tejto veci neboli vznesené žiadne obvinenia." Aktuálne sa zistilo, že daný anonym bola Angelina Jolie. Jej advokátka ešte v apríli uviedla, že jej klientka, ku ktorej totožnosti sa nemôže vyjadriť, "sa o záznamy z vyšetrovania usilovala roky, ale bola zablokovaná a musela sa uchýliť k súdnemu konaniu, aby získala potrebné záznamy".

"Angelina a jej tím sa zúfalo snažili niečo nájsť. Všetko je to len naoko. Sú to všetko informácie, ktoré mala už pred päť a pol rokmi. Nie je tu nič nové," vyjadril sa k už zverejneným obvineniam herca nemenovaný zdroj. Šesť rokov po incidente vyšli najavo podrobnosti o tom incidente.

Brad Pitt momentálne hviezdi v kinách vo akčnom filme Bullet Train, pozrite si k nemu krátky trailer:

Opis v žalobe, ktorá bola podaná na základe zákona o slobodnom prístupe k informáciám, sa zhodoval s údajnou hádkou medzi Pittom a Jolie a uvádzalo sa v ňom, že anonym žiada o záznamy, aby "lepšie pochopila vyšetrovanie FBI a získala informácie potrebné na to, aby deti dostali lekársku starostlivosť a traumatologické poradenstvo" v súvislosti s údajným incidentom. Jolie vo zverejnených záznamoch tvrdí, že deti vystrašil Pittov výbuch, keď na ňu kričal, že "rozbíja rodinu" a po otázke detí dodal, že ich mama "nie je v poriadku, ničí rodinu, že je blázon".  Jedno z nich ho potom vulgárne počastovalo, na čo on reagoval tak, že sa k nemu priblížil, "akoby sa chystal zaútočiť". Herečka v dokumentoch uvádza, že hneď vyskočila a chytila Pitta okolo krku, akoby ho chcela "škrtiť", Pittov následný manéver ju mal zatlačiť do sedadla, čo jej spôsobilo zranenie chrbta a lakťa. 

Brad Pitt sa okrem herectva venuje aj vinárstvu, jeho vlajkovou loďou je exkluzívne ružové šampanské: 

Jolie tvrdila, že počas letu pil alkohol a vylial na ňu víno. Cítila sa vraj ako rukojemník a celú rodinu jeho správanie traumatizovalo. Hoci z incidentnu vyznieva, že sa nikomu nič vážnejšie nestalo a išlo o pomerne bežnú, hoci iste nepeknú, partnerskú hádku, Jolie chce zjavne vyťažiť čo najviac v jej snahe obmedziť Pittovi možnosť stretávať sa s deťmi.

Súvisiace články

Najčítanejšie