Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
A je to tu! Plačkovej najdôležitejší moment v živote!
Zdielať na

A je to tu! Plačkovej najdôležitejší moment v živote!

Archívna reportáž

Patrí medzi najkontroverznejšie postavy slovenského šoubiznisu, no predsa fascinuje takmer 900 tisíc sledovateľov na sociálnej sieti. Zuzanu Strausz Plačkovú ľudia buď milujú, alebo nenávidia, stred pri tejto svojskej žene veľmi neexistuje. No keď oznámila, že je tehotná, azda nebolo človeka, ktorý by jej toto šťastie neprial. A čakanie sa už končí.

​Zuzana Plačková od začiatku tehotenstva, keď sa svetu ešte v zime z mexickej dovolenky zverila s tou najkrajšou správou, hovorila o tom, že bábo bude lev. August sa ale prehupol do druhej polovice, na pôrod leva ostávajú už len tri dni, no akosi sa stále nič nedeje.

Namiesto toho, aby sa sledovatelia influencerky dočkali tej najkrajšej správy, Zuzana sa rozhodla posledné dni pred pôrodom pracovať ako drak a otvárala hneď dve nové prevádzky naraz. A bábo poslušne čakalo, kým sa všetko zariadi.

Toto prezradila Zuzana v čase, keď bolo jej tehotenstve ešte len hudbou budúcnosti:

​No ako konečne Plačková prezradila, už je to tu! Síce ešte neporodila, no už skutočne nič nestojí v ceste. Vo štvrtok večer napísala zásadnú správu, najdôležitejší moment v jej živote prichádza. "Od zajtra si dávam zelenú a Dionko sa môže kľudne vypýtať von, keď chce. Všetko mám vybavené, otvorené a beriem si dovolenku," zverila sa fanúšikom po otázke, ako to, že je taká pokojná a či nemá stres z pôrodu.

Instagram/QP

​Hoci Zuzanu zrejme väčšina ľudí tipuje na pôrod cisárskym rezom, možno to napokon predsa len bude inak. To si ale zatiaľ necháva pre seba. "Čo sa týka pôrodu, ani len na sekundu som nemala myšlienku, žeby som sa mala báť. Beriem to úplne v pohode a veľmi sa na to teším," napísala a pridala aj informáciu, že absolútne verí svojmu doktorovi. Rodiť by mala na bratislavských Kramároch, čo by v prípade cisárskeho rezu iste nebola zlá voľba. Azda tá ďalšia správa od Zuzany bude už s bábom v náručí. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie