Zatiahnuté
13°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Čo sa s ňou deje?! Krátko po svadbe sa Lela Vémola doslova stráca pred očami!
Zdielať na

Čo sa s ňou deje?! Krátko po svadbe sa Lela Vémola doslova stráca pred očami!

Archívna reportáž

Novopečená pani Lela Vémola (33) už snáď ani nemôže byť šťastnejšia. Podarilo sa jej všetkých ohúriť na veľkolepej svadbe podľa jej predstáv, ešte pár mesiacov predtým jej k dcérke Lili pribudol do páru aj synček Rocky a všetko sa zdá byť dokonalé. Už krátko po pôrode sa navyše dostala do formy, akoby ani nerodila. Odvtedy však schudla ešte viac, aby bola krásnou nevestou v nádherných svadobných šatách šitých podľa jej návrhu na mieru. S chudnuím ale neprestala Lela ani po svadbe, až sa o ňu podaktorí jej sledovatelia obávajú.

​Vydatá mamička dvoch detí sa, naopak, z chudnutia veľmi teší, ako vidieť z jej príspevkov na Instagrame. Štíhlu postavu dostala do vienka, nikdy nemala problémy s tým, že by mala nadváhu. "Nie každá má to šťastie, aby jej nabrané tehotenské kilá jednoducho zmizli samé. Mne pomohla príroda a asi dobré gény od mojej mamy," konštatovala krátko po pôrode Rockyho vo svojom instagramovom príspevku. "Pred pôrodom som mala 68 kg a dnes, po uplynutí 9 dní od môjho pôrodu, som na váhe videla úbytok - 8 kg. Ešte mi chýba - 5 kg a budem na svojej pôvodnej váhe. Bohužiaľ, tých 5 kg navyše pôjde už horšie a hlavne nie rýchlo," vysvetľovala, ale kilá navyše skutočne vidieť nebolo, aj bruško mala takmer ploché. 

Na svadbe bola už ako prútik. V nedeľu ukázala na Instagrame ďalšie úbytky na váhe. "Keď fakt schudneš a máš z toho radosť," zdieľala s jej obdivovateľmi svoje nadšenie a zároveň pridala aj návod, ako to dokázala. "Nejem pečivo - raz za čas. Pohyb - akýkoľvek, len nech je to pohyb," uviedla svoje hlavné tipy a netajila sa ani s ďalšími. "V noci nevyjedám chladničku. Jem menšie porcie, neprejedám sa. Doprajem si sladkosti a cestoviny, keď si to telo žiada," dáva rady podľa svojích skúseností. Výsledok sa u nej dostavil veľmi rýchlo. "Za  svojich 33 rokov som nikdy nemala také chudé nohy ako teraz," napísala a s hrdosťou ich ukázala. No faktom je, že z hranice štíhlosti sa už dostala do fázy chudosti, ktorá pomaly prestáva vyzerať zdravo. 

Lela je na posledných záberoch v instastories skutočne veľmi chudá:

Instagram/LC

​Až sa nechce veriť, že mama dvoch malých detí ešte stále nie je s výsledkom celkom spokojná. "Začnem už chodiť cvičiť pod dohľadom trénera. Aj mamičky detí môžu vyzerať dobre... Nikdy sa nevzdávajte... Je jedno, koľko vám je, alebo koľko máte detí," vyzvala mamičky k jej nasledovaniu, no zrejme celkom nevníma, že nie pre každého sú nohy ako dve paličky ideálom krásy. "Mamičky, nezabúdajme, že naše telo dokázalo úžasnú vec. Odnosilo dieťa. Všetky kilá v tehotenstve boli krásne a patrili do toho najkrajšieho obdobia ženy. Nemôžu sa len tak stratiť behom niekoľkých dní alebo týždňov..," pozitívnym smerom motivuje Lela tie ženy, ktoré svoj boj s kilami navyše vzdali a kašlú na svoj vzhľad. Pani Vémola chce byť pre ne príkladom, že pri dobrej a pevnej vôli ide všetko. Snáď má ale po boku odborníka, ktorý jej povie, kde sa končí zdravá hranica.

 Štíhle gény, zdá sa, zdedila Lela po svojej mame:

 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie