Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Peklo v rodine zosnulej Anne Heche! Zvrhlý otec a tragédia jej matky, ktorá prežila štyri z piatich detí!
Zdielať na

Peklo v rodine zosnulej Anne Heche! Zvrhlý otec a tragédia jej matky, ktorá prežila štyri z piatich detí!

Archívna reportáž

Nad rodinou nedávno zosnulej americkej herečky Anne Heche (†53) akoby viselo prekliatie. Najmä jej matka Nancy (85) musí byť iste zúfalá z toho, že s Anninou smrťou prežila už štyri zo svojich piatich detí. Jej rodinná tragédia sa začala už tým, keď zistila, že jej manžel Donald Heche, ktorý sa navonok venoval vzorne deťom a rodine, je v skutočnosti homosexuál. V roku 1983 sa stal medzi prvými obeťou HIV v USA a zomrel. Ona ako hlboko veriaca osoba, venujúca sa kresťanskej psychológii, to nedokázala prijať v pokoji a otriaslo to veľmi aj jej vierou. Následky si odniesli však aj jej všetky deti.

​Ďalší šok po tom, ako sa prevalilo v súvislosti s diagnózou manžela, ktorý bol cirkevným vodcom, že po nociach vymetal gay bary, prišiel neskôr, keď sa jej dcéra Anne priznala, ako ju zvrhlý otec zneužíval. Jej dlhodobé psychické problémy mali prameniť z toho, že ju, rovnako ako aj brata, otec znásilnil. "Bol závislý na sexe, všetkých nás vnímal ako sexuálne objekty," obvinila otca z odporného činu. Ostatné deti sa k tomu nestihli vyjadriť, tri z nich nedopadli dobre. V roku 1983, krátko po otcovej smrti, zahynul pri autonehode jej brat Nathan (†18), v roku 2006  podľahla nádoru na mozgu jej najstaršia sestra Susan (†48). Z piatich súrodencov žije už len  návrhárka šperkov a doplnkov Abigail (56). S matkou sa Anne rozišla po hádke v roku 2000, keď zverejnila svoj lesbický vzťah s moderátorkou Ellen DeGeneres (64), čo Nancy nedokázala prijať.

Pre nešťastnú matku bol dcérin skon po ťažkej nehode v Malibu, kde v plnej rýchlosti nezvládla auto a narazila s ním do domu, ďalšou tragédiou. Auto s Anne začalo horieť a privolaní hasiči ju z neho vytiahli v poslednej chvíli. Na záberoch z bezpečnostnej kamery bolo vidieť, že sa bránila a chcela z nosidiel ešte pred vstupom do sanitky utiecť. To vyvolalo rôzne špekulácie a konšpirácie, ako sa to mohlo stať, keď mala byť podľa správy v stave mozgovej smrti v dôsledku nedostatku kyslíka a prečo jej ho vôbec ihneď nepodávali. Na jej vodičskom preukaze, ako je to v USA zvykom, bolo vyznačené, že v rámci programu Donor súhlasí s darcovstvom svojich orgánov. Tak sa aj stalo po jej víkendovom odpojení od prístrojov, keď sa našli príjemci.

Anne Hechce si zahrala v kultovom filme Vrtieť psom po boku hviezd ako Dustin Hoffman či Robert DeNiro: 

Herečka známa z filmov ako sú Vrtieť psom, Šesť dní a sedem nocí či Tajomstvo minulého leta, mala potom, čo ju Hollywood po romániku s DeGeneres odvrhol, blízko aj k alternatívnym filmom. V septembri má byť premiéra filmu v úlohe s ňou Girl in room 13 o únose dievčaťa pre obchod s ľudským mäsom, a tak sa rozbehli konšpirácie, že sa aj ona stala napokon nepriamo obeťou tohto obchodu v priamom prenose. Je však málo pravdepodobné, že by niekto plánovane chcel orgány ženy, ktorá mala zdravie poznačené drogami a ešte k tomu tak riskantnou cestou, ako je autonehoda. Isté snáď je, že jej psychicky labilná duša našla konečne vo svojom trápení pokoj. Zanechala na tomto svete dvoch synov.     

Po Anne ostali dve deti, okrem 13-ročného Atlasa aj 20-ročný Homer:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @homerheche

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie