Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Zomrela hviezda talentovej súťaže! Len 41-ročného speváka našli bez známok života
Zdielať na

Zomrela hviezda talentovej súťaže! Len 41-ročného speváka našli bez známok života

Zdroj: Reprofoto/Uddn.com

Šokujúca správa o náhlom a nečakanom skone mladého speváka obletela v pondelok večer celý svet. Účastník speváckej súťaže Pop Idol, rodák zo Škótska, Darius Campbell Danesh zomrel vo veku 41 rokov, oznámila jeho rodina v emotívnej spomienke.

​Speváka našli 11. augusta mŕtveho v jeho byte v Minnesote v USA a popoludní ho miestny úrad súdneho lekára vyhlásil za mŕtveho. Hoci príčina jeho smrti nie je známa, americká polícia uviedla, že neexistujú žiadne podozrivé okolnosti, píše portál The Sun.

Sympatický Daniel sa stal známym vďaka skutočne neobvyklému prevedeniu piesne Baby One More Time od Britney Spears v rámci konkurzu v talentovej šou Popstars v roku 2001, no neskôr už skutočne zažiaril ako finalista súťaže Pop Idol. 

Pozrite si zostrih z Dariusovho účinkovania v súťaži pred 20 rokmi:

Spevák už predtým dvakrát unikol smrti po tom, ako sa stal v roku 2010 účastníkom autonehody v Španielsku a neskôr upadol do kómy po tom, ako sa v roku 2017 nakazil meningitídou, keď sa napil vody z Temže. Tretíkrát, žiaľ, si ho už smrť našla. "S veľkým zármutkom oznamujeme, že Darius Campbell Danesh zomrel. Príčina jeho náhleho úmrtia je v tejto fáze neznáma, zatiaľ čo lekárske vyšetrenia pokračujú. Prosíme vás, aby ste v tomto čase láskavo rešpektovali naše želanie o súkromie, kým sa vyrovnávame s tragickou stratou nášho syna a brata," stojí vo vyhlásení rodiny.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gareth Gates (@gareth_gates)

Spevák sa už dávnejšie stiahol zo svetiel reflektorov - jednou z jeho posledných úloh bola rola Nicka Arnsteina v predstavení Funny Girl vo West Ende. Darius prežil pestrý život vrátane mnohých románikov so ženami, oženil sa s kanadskou herečkou Natashou Henstridge, no pár žil v ostatnej dobe v odlúčení. Sociálne siete zaplavili emotívne vyznania, napríklad aj od speváka Garetha Gatesa, ktorý v roku 2001 súťažil spolu s Dariusom v súťaži Pop Idol. "Nemôžem uveriť správe o odchode môjho drahého priateľa Dariusa. Mám zlomené srdce. Darius ma počas nášho účinkovania v Pop Idole vzal pod svoje krídla ako veľký brat, vždy na mňa dával pozor a za to ti ďakujem, priateľ môj," vyznal sa zosnulému podobne, ako mnohí ďalší.

Vypočujte si jeden z najväčších hitov speváka:

Súvisiace články

Najčítanejšie