Polojasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Ďalší podraz od Stropnického! Žilková prišla na súd riešiť starostlivosť o dcéru, TOTO na ňu vytiahol!
Zdielať na

Ďalší podraz od Stropnického! Žilková prišla na súd riešiť starostlivosť o dcéru, TOTO na ňu vytiahol!

Zdroj: Instagram/Veronika žilková

Herečke Veronike Žilkovej (50) sa opäť potvrdilo, že mala po boku človeka s dvomi tvárami. Niekdajšieho herca, ministra a súčasného veľvyslanca v Izraeli, Martina Stropnického, aktuálne dostala pred súd kvôli striedavej starostlivosti o ich spoločnú dcéru Kordulu (17). Keďže ona žiadosť o rozvod podať nechcela a jej manžel sa k tomu tiež nemal, chcela aspoň zatiaľ upraviť aspoň tento dôležitý vzťah. No na súde ju čakal šok.

Stropnický totiž manželku predbehol žiadosťou o rozvod, ktorú podal práve ráno v deň pojedávania. Tým pádom bolo bezpredmetné, aby riešili dcéru, a súd o jej striedavej starostlivosti sa odročil až na november. ​To skutočne nevyzerá na priateľský rozchod dvoch zrelých ľudí, ale skôr to svedčí o súboji, kto z koho. Škoda, že sa Stropnický neštíti takto konať ani vtedy, keď ide o ich jedinú spoločnú dcéru. Žilková na druhej strane iste nechce manželovi nič uľahči, najmä s ohľadom na to, že Stropnický požiadal o predĺženie služby v Izraeli o ďalší rok. To už bude Kordula plnoletá a o stretávaní sa s otcom bude môcť rozhodovať sama. "Na Kordulke mi veľmi záleží. Dúfam, že časom zvíťazí racionalita, aby bol naplnený záujem neplnoletej, ale zároveň takmer dospelej dcéry. Ale som presvedčený, že práve preto táto téma nepatrí na verejnosť," vyjadril sa stručne v relácii Showtime Martin Stropnický.  

Žilková možno donedávna až zbytočne zdôrazňovala, že ani jeden z nich nepodal zatiaľ žiadosť o rozvod. Stropnický tak teda spravil v snáď najnevhodnejšej chvíli, keď ho chcela súdne prinútiť, aby mali dcéru v striedavej starostlivosti, o čo on nejavil záujem. Akoby ani jeden nechcel vnímať, čo si o tom myslí ich dospievajúca dcéra a ako by to chcela ona. No vopred nedohodnutú žiadosť o rozvod berie Žilková ako podraz. "Ani Kordulka, ani ja sme nevedeli, že ocinko chystá žiadosť o rozvod. Ako to ja tomu dievčaťu zas poviem? Otec opäť nenabral odvahu povedať jej to sám," konštatovala naozaj smutnú skutočnosť, že niekdy sa charakter ukáže až v zlomových situáciách.

Veronika Žilková je známa aj zo veľmi obľúbenej humoristickej relácie, pripomeňte si jeden z jej krátkych skečov:

Žilková sa od začiatku vyjadruje otvorene o rozchode, čím vlastne Stropnickému uľahčuje situáciu s vysvetľovaním, ktoré by bolo pre neho iste veľmi nepríjemnou záležitosťou. Radšej si vo vzdialenom Izraeli v relatívnom pokoji užíva chvíle s mladou milenkou, ktorá bola zrejme hlavný dôvod rozchodu. Žilková po 18 spoločných rokoch nesie len ťažko tento fakt. No trápi ju aj to, že sa otec v podstate vykašľal na dcéru. "To dievča už deväť rokov, ako šiel otec do politiky, zažívala dosť kruté detstvo. Žila s ochrankou. Ochranka s ňou chodila do školy, do táborov, na tanečné zábavy... Tak som si pomyslela, že toto je posledný rok, kým bude mať osemnásť, otec by sa mohol vrátiť a nielen psychicky, ale aj fyzicky pomôcť tomuto dievčaťu v jej živote a v jej budúcom povolaní, vybudovať si s ňou vzťah. Je však zrejmé, že kariéra a financie sú pre neho, bohužiaľ, dôležitejšie ako vzťah. Škoda, že tie predchádzajúce deti mu stáli za to, aby sa vrátil... A toto za to nestojí," uzavrela rozhovor nešťastná mama a zatiaľ stále manželka významného českého politika a diplomata.

Veronika Žilková s dcérou Kordulou: 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie