Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Agáta sa v New Yorku psychicky rútila! Priznala aj slzy, ktoré ale Soukup nevidel!
Zdielať na

Agáta sa v New Yorku psychicky rútila! Priznala aj slzy, ktoré ale Soukup nevidel!

Zdroj: Instagram/agatahanychova

Iste všetci nadšení sledovatelia influencerky Agáty Hanychovej (37) dychtivo očakávali, o aké skvelé zážitky sa s nimi podelí z jej nedávnej návštevy New Yorku, kam ju pozval jej zámožný priateľ Jaromír Soukup (53). Ešte počas pobytu tam sa s nadšením pochválila fotkou z terasy Soukupovho luxusného apartmánu s výhľadom na manhattanské mrakodrapy, po príchode odtiaľ ale prekvapivo prezradila na streame na jej instagramovom profile, že nebolo všetko dokonalé.

​Nebola by to Hanychová, aby svojich verných sledovateľov aspoň trochu nešokovala. Rozhodne nikto z nich nepredpokladal, že by v takom úžasnom meste, ktoré nikdy nespí, navyše po boku milovaného Jaromíra, okúsila aj trpké chvíle. Žiadna veľká tragédia sa ale nekonala, Agáta sa stihla opúšťať počas jazdy na bicykli po rušných newyorských uliciach. Tento spôsob prepravy vymslel Soukup, to ale zrejme netušil, že inak vášnivá športovkyňa Agáta nie je práve najzdatnejšia v jazde na bicykli. "Prvýkrát som sa v New Yorku viezla inak ako taxíkom a metrom. Teraz to bolo iné, pretože som mesto prešla na bicykli, z čoho som mala strašné psychické problémy, pretože ak niečo neviem, tak je to bicyklovanie," prezradila a ďalej priblížila, čo ju tak rozrušilo, že musela plakať.

"Tam sme jazdili v protismere medzi autami, bolo to fakt šialené, niekoľkokrát som aj plakala, asi štyrikrát, čo Jaromír cez moje veľké slnečné okuliare nevidel," zverila sa Agáta portálu Extra.cz. No dodala prekvapivo, že to nebolo napokon take hrozné: "Jazda na bicykli je pre mňa nebezpečná, protože to neviem, aj tak som si to veľmi užila." 

 V tejto relácii preskočila osudová iskra:

Starý lišiak Soukup iste dobre vie, že Agáta potrebuje v živote adrenalín, a tak jej stále poskytuje možnosti, aby ho nestrácala a nezačala vymýšľať. Ako už taktiež musel popritom zistiť, stojí ho to okrem peňazí aj kopu energie a mnohým preto pripadá unavene a znechutene. Predsa len už má svoj vek. Agáta pritom kedysi tvrdila, že nechce starších chlapov, lebo "po štyridsiatke smrdia zatuchlinou". Zdá sa, že jej vzťah so Soukupom napriek tomu funguje. "Vždy som hovorila, že nechcem starého chlapa, to je pravda. Ale teraz by som všetkým dievčatám odporúčala chodiť so staršími chlapcami. Sú rozumnejší, uvoľnenejší a vo všetkom je viac pokoja," priznáva sa Hanychová so svojou novou skúsenosťou, čím potvrdzuje, že protiklady sa priťahujú. Ako pre ňu, tak aj pre Jaromíra bola doteraz predstava o ideálnom type partnera celkom iná, no zdá sa, že len potrebovali zistiť, že ideál je zrejme niekde inde.

Agáta sa napriek skvelým zážitkom v New Yorku už tešila na svoju rodinu doma v Česku:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie