Zatiahnuté
14°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Už aj Mirgová sa dala dokopy s čokoládovým fešákom! TAKTO im to pristane!
Zdielať na

Už aj Mirgová sa dala dokopy s čokoládovým fešákom! TAKTO im to pristane!

Archívna reportáž

Nič podobné nehrozí

Minulý rok v auguste oslávila Dominika Mirgová siedme výročie svadby. S Petrom Zvolenským tvorili pár už tri roky predtým, no ani desať spoločných rokov zjavne nezaručilo, že vzťah rodičov malého Peťka (8) vydrží. Obaja žijú už vyše pol roka oddelené životy a zdá sa, že sa s tým vyrovnali dobre.

​Prekvapivo to bol Mirgovej manžel, kto si podľa všetkého našiel vzťah mimo manželstva, ako sa prevalilo v januári tohto roku. Na druhej strane, Dominika je veľmi vyťažená a spoločensky aktívna a zrejme sa ich cesty začali postupne rozchádzať. No za ostatný rok sa žiadny muž po speváčkinom boku neukázal. 

Nepochybne by sa našlo mnoho mužov, ktorí by sa Dominike radi dvorili, no ako sa zdá, zatiaľ si púšťa mužov k telu len v rámci v jej tvorby. Kali, Majk Spirit a najnovšie aj americký raper Raunii - to sú mená, s ktorými sa dala Mirgová dokopy v duetoch.

Bol to Alan Murín, ktorý s Rauniim vydal ako prvý pesničku Ayay už v marci. No o to väčším prekvapením je, že hoci Dominika dala von pesničku BomBom až teraz, nakrútili ju už pred rokom. Známe okolnosti ju ale odrádzali od okamžitého zverejnenia. "Nikdy nebol správny čas, nikdy som nebola pripravená a viacmenej som bola dosť ovplyvnená situáciami v živote. Verte mi, že aj tentokrát som dlho rozmýšlala, či je to dobrý nápad, ale prekonala som svoje obavy z bulváru a zbytočných otázok, či niekto rozbúchal moje srdce. Viete, niekedy tie skladby naozaj nie sú z môjho života a sú inšpirované príbehmi druhých ľudí," napísala Dominika na Instagram k pesničke, aby uťala klebety hneď v zárodku.

Zdá sa, že afroamerického rapera naša hudobná scéna chytila za srdce, a niet pochýb, že ho očarila aj samotná Dominika. Hoci zjavne pri niečo vyše 11-tisíc sledovateľoch na Instagrame nie je v USA veľkou hviezdou, možno Raunii našiel svoju "zem zasľúbenú" práve u nás. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ADiss/Deezy (@adiss_og)

Najčítanejšie