Zatiahnuté
12°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Ukázal fotky zo svadby s jeho vyvoleným! Český spevák priznal, čo všetko mu ľudia napísali!
Zdielať na

Ukázal fotky zo svadby s jeho vyvoleným! Český spevák priznal, čo všetko mu ľudia napísali!

Zdroj: Instagram/MP

Aj keď herec a spevák Milan Peroutka (33) dlho tajil svoj vzťah s Dominikom Roubínkom (25), s ktorým nedávno uzavreli registrované partnerstvo, po svadbe už otvorene zverejnil ich spoločnú fotografiu aj s obsiahlym priznaním. Obával sa, že stratí veľa svojich priaznivcov, ale zdá sa, že sa tak nestalo. Svedčí o tom veľké množstvo gratulácií a povzbudivých slov od známych aj neznámych osôb. Peroutka im je za to veľmi vďačný, čo neváhal vyjadriť aj na sociálnej sieti.

​Veľký kameň spadol zo srdca všestrannému umelcovi Milanovi Peroutkovi, keď sa konečne priznal, že svoj život spojil s mužom, hoci sa javil byť ešte donedávna heterosexuálom. Niekoľko rokov chodil s herečkou Míšou Tomešovou, jeden čas mal blízko aj k Aničke Slováčkovej, pokým pochopil, že jeho osudom je muž. Po zverejnení uzavretia registrovaného partnerstva sa vyznal zo svojho hlbokého vzťahu k vyvolenému a získal si tým veľkú podporu verejnosti, za čo sa rozhodol všetkým priaznivcom poďakovať.

"Keby som tu mal po skoro dvoch týždňoch zanechať jediné slovo, bolo by to ĎAKUJEM. Prečítal som všetky vaše správy aj komentáre, chcel som bez okolkov vedieť, ako na tom v Česku sme. Gratulujete mi k odvahe zdieľania môjho súkromia s vami, ale viete, čo bolo zďaleka najťažšie? Priznať to sám sebe. Nechcel som byť odrazu pre dievčatá skôr kamoška, stále sa im chcem páčiť. Chcel som, aby moji chlapčenskí kamaráti nestratili pocit, že so mnou môžu riešiť čokoľvek... ja som sa bál tých klišé a definovaní," vysvetlil, čo mu tak dlho bránilo v priznaní. Teraz už rád a hrdo zdieľal fotografie s partnerom z ich obradu a svadby. 

Milan si zaspieval duet s Jan Bendigom, ktorý sa už roky netají svojou homosexuálnou orientáciou. V klipe k piesni V myšlenkách si paradoxne obaja zahrali sokov v boji o srdce jednej ženy: 

Zároveň pridal pekný odkaz."Chcem tu byť pre všetkých. Mám v správach vaše príbehy, a aj keď teraz, na rovinu, najviac riešim ten svoj, ďakujem vám za dôveru a nechcem ju sklamať. Keby mal môj príspevok pomôcť a dodať odvahu jedinému človeku, stálo to za to. Alebo tiež prispieť tomu, aby sa toto stalo zas o kúsok normálnejším... raz taký príspevok prelomením tabu nevyvolá zďaleka toľko emócií... A ja budem na húpacom kresle rozprávať, ako to pre mňa bolo kedysi náročné. To by som si/nám/vám prial," dojemne ukončil Milan Peroutka svoju spoveď a niet pochýb, že práve jeho osobný, citlivý prístup pri vyjadrení pocitov mu získal najviac priaznivcov, a len málo hejtov, čo je na naše končiny jav priam nevídaný.

Milan Peroutka odhalil fanúšikom svoje pocity po svadbe s mužom:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Milan Peroutka (@milanperoutka)

Súvisiace články

Najčítanejšie