Jasno
21°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Mladý český herec a spevák šokoval! Cez víkend mal svadbu, TOTO je jeho vyvolený!
Zdielať na

Mladý český herec a spevák šokoval! Cez víkend mal svadbu, TOTO je jeho vyvolený!

Zdroj: Instagram/MP

Sympatický herec Milan Peroutka (33) mal cez víkend svadbu. Po jeho boku ale nestála nevesta v bielych šatách, ale mladý muž Dominik Roubínek (25). Vážny vzťah herec doteraz tajil, veľmi bojoval so strachom, ako to ľudia prijmú. Napokon to vyriešil zdroj z jeho okolia, ktorý o tom informoval médiá skôr ako on. Musí to byť láska ako hrom, keď nečakali ani do schválenia novely zákona o matrikách, ktorý by im umožnil uzavrieť aj manželstvo, nielen registrované partnerstvo.

​Svadba Milana Peroutku a Dominika Roubínka sa konala v nádhernom prostredí luxusného zámočku. Iste to nebol lacný špás, ale Dominik pochádza z veľmi bohatej brnenskej rodiny, a tak si s tým herec starosti nemusel robiť. On to prežíval veľmi citovo, čo opísal na sociálnej sieti. "Tak som vám to chcel povedať prvý, aj keď som mal strach. Ale žiadny môj scenár nepracoval s variantom, že bude nejaký tajný zdroj na svadbe ešte predtým, než vôbec nejaká bola," začal so svojou spoveďou populárny český spevák a herec, ktorý chodil 6 rokov s kolegyňou Míšou Tomešovou a vzťah mal aj s Aničkou Slováčkovou.

"Hovoril som si to vždy, keď som videl hrôzy, čo sa nám všade dejú, a potom sa sám seba pýtal, čo vlastne stále riešim. Nebudem chodiť okolo horúcej kaše. Mám chlapca. Je skvelý... A je natoľko skvelý, že som sa otvoril tej možnosti mať chlapca. Že som ho predstavil rodine a kamarátom. A pritvrdzujem, že som sa rozhodol si ho v sobotu vziať a predstaviť aj vám! Ani neviete, ako veľmi si prajem, aby ste s tým boli v pohode aj vy. Je toho toľko, čo by som vám mohol a chcel povedať. Ale teraz nám, prosím, dovoľte si užiť tieto chvíle v kruhu tých najbližších," vyznal sa Peroutka, ktorý podľa jeho slov čelil rôznym odkazom.

Vypočujte si pieseň Druhej břeh od Milana Peroutky a kapely Perutě:

S Dominikom, ktorý pracuje v súkromnej televízii, sú spolu iba od jesene. Jeho mama vlastní niekoľko prevádzok známeho celosvetového rýchleho občerstvenia. "O peniaze Dominik rozhodne nemá núdzu. Neustále berie Milana na luxusné drahé dovolenky po celom svete. Na nákupy do Pařížské spolu chodia ako bežní smrteľníci do supermarketu," uviedol pre Blesk ich známy. Peroutkovo okolie ani mama vraj nemajú problém s jeho sexuálnou orientáciou. "Moja mamička je nadšená. Ako každá správna mama, rodina alebo kamaráti sú samozrejme radi, hlavne keď je ten človek šťastný, takže musím zaklopať, že to tak je, a som teraz naozaj šťastný," zveril sa už pred časom. Milanovi pribudli po ozname o radostnej udalosti mnoho gratulácií, Lucie Bílá si pomohla slovami z jej hitu "láska je láska", a nič viac dodať netreba.

Novopečení "manželia" sa novinkou pochválili na Instagrame:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Milan Peroutka (@milanperoutka)

Súvisiace články

Najčítanejšie