Skoro jasno
15°
Bratislava
Zina
21.5.2024
Gottová má strach! Pozoruje zmeny na tele, prosí o pomoc s TÝMTO problémom!
Zdielať na

Gottová má strach! Pozoruje zmeny na tele, prosí o pomoc s TÝMTO problémom!

Archívna reportáž

Čerstvá päťdesiatnička Dominika Gottová nepatrí ako jej rovesníčky Dara Rolins či Simona Krainová, medzi ženy, ktoré sa môžu pochváliť dokonalou postavou a mladistvou tvárou. Na Dominike sa podpísali jej životné peripetie v rôznych smeroch. Netopí sa ani v peniazoch, ako by sa mohla, keby nepodpísala v núdzi nezmyselnú dohodu o vzdaní sa dedičstva po slávnom otcovi krátko pred jeho skonom. Nikdy si nazaložila rodinu, nemala seriózne dlhodobé zamestnanie a ani jej manželstvo nie je práve dokonalé.

​Dominika si vypočula mnoho pohŕdavých a urážlivých odkazov k päťdesiatke, no mali by jej azda všetci vyjadriť skôr podporu. Nemal ju kto vychovať v ostražitosti pred záludnosťami sveta, lebo slávny otecko sa k nej prvých desať rokov ani nehlásil, no vzápätí ju uviedol do sveta slávy a bohatstva, ale čas si na ňu našiel len občas. Mama sa živila ako tanečnica a tiež neustále cestovala za prácou, a tak sa Dominika musela sama pretĺkať životom ako to šlo. Pokým sa jej otec nedal dokopy s Ivanou, finančne dcéru vždy podržal, potom to ale išlo dolu vodou. S peniazmi ju zaobchádzať nenaučili.

Dcéra bohatého otca je už roky bez peňazí a je veľmi rada, že sa jej manželovi Timovi Tolkkimu (57) podarilo nedávno založiť agentúrnu firmu a získať na ňu štedrú štátnu dotáciu. Má tam vykonávať funkciu manažérky. "Tá firma je vlastne Timovým manažmentom, ktorý rieši veci ohľadne jeho nahrávok a koncertovania – a tiež produkciu a mixáže," vysvetľovala pre Ahaonline spokojná Dominika, ktorá podobnú funkciu zastávala aj v časoch slávy jeho skupiny Stratovarius.

Takto pred rokom sa Dominika zverila o svojom živote:

No tento rok nezačal pre Dominiku práve dobre - v januári jej skončila sociálna podpora pre nezamestnaných od fínskeho štátu a vysnívanú prácu v bezpečnostnej službe nenašla, hoci ani sa veľmi nesnažila. Manželov nápad s firmou preto s veľkou radosťou podporila, vzhľadom k tomu, že by bola pani svojho času, bolo by to pre ňu ideálne.

​To, že ale musela v ostatnom období pociťovať veľké stresy z neistej finančnej a životnej situácie, je zjavné z jej priznania: "Zostávajú mi v rukách chumáče vlasov, je to veľmi nepríjemné". Ona to ale pripisuje skôr jej veku a obdobiu, ktorým si prechádza. "Mám strach, že by som mohla prísť o všetky vlasy. Jedným z dôvodov môže byť aj fakt, že som momentálne v prechode. Preto som tiež pribrala. Hodila by sa mi rada, ako vypadávaniu vlasov zabrániť a ako poprípade podporiť ich nový rast. Nenecháva ma to pokojnou. Snáď mi niekto poradí, čo s tým..," obrátila sa s prosbou o radu na priaznivcov. Azda by ale mala u lekárov overiť, čo je skutočnou príčinou straty vlasou, aby náhodou nepodcenila väčší problém.

Najčítanejšie