Skoro jasno
26°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Gottová prekvapila TÝMTO želaním k päťdesiatke! A priznala, čo jej dával k narodeninám slávny otec!
Zdielať na

Gottová prekvapila TÝMTO želaním k päťdesiatke! A priznala, čo jej dával k narodeninám slávny otec!

Archívna reportáž

Dominika prikázala vymazať všetky zábery s ňou z filmu o jej otcovi

Pre jubilantku Dominiku Gottovú, ktorá práve oslávila polstoročnicu života, nebol život prechádzkou v ružovom sade, aj keď bol jej otcom hviezdny Karel Gott (†80). Najskôr sa k nej prvých desať rokov nepriznával, potom vhupla nepripravená rovnými nohami do sveta nekonečných možností, ale nedokázala zúročiť všetko, čo mohla. Napokon sa vzdala dohodou s otcom na sklonku jeho života aj jej dedičského podielu na jeho miliardovom majetku. Teraz žije z ruky do úst.

​Na krásne časy, keď sa z dievčatka, ktoré pomaly trelo s mamou biedu, stala dcéra Karla Gotta, si Dominika Gottová veľmi rada spomína, aktuálne to spravila pre Ahaonline. Mala práve dvanásť, keď ju otec prvýkrát vzal na výlet do cudziny – a rovno do vtedajšieho západného Nemecka. Písal sa rok 1985 a takto si na ten moment zaspomínala: "To nie je možné, to je úplne iný svet. A tie nákupy? Vyrazili sme do Mníchova, ale prvá zastávka bola hneď za hranicami vo Weidene". Dominika bola šokovaná z krásnych vecí, všetko chcela a otec veľkoryso kupoval. Žiadal ju však o to, aby sa na oplátku naučila po nemecky, za čo je mu vďačná. No na narodeniny dostávala od otca v podstate vždy to isté: "Ocko by mi určite dal, pretože bol vždy veľmi štedrý, tučnú obálku s peniazmi. Aby som mohla ísť na nákupy alebo na dovolenku, napríklad do Hongkongu".

Od otca už obálky nedostáva, no svoju päťdesiatku oslavuje jeho prvorodená na viackrát. "Jednu veľkú hromadnú oslavu ale nechystám, protože na nej je potom veľmi ťažké sa venovať všetkým hosťom, ktorí sa ešte ku všetkému navzájom nepoznajú," objasnila Dominika a pridala aj detailné info, kde a s kým zatiaľ žúrovala. S manželom Timom si napríklad dali poriadne steak. Veľmi je jej ale ľúto, že nemohla svoje jubileum osláviť s mamou, ktorá žije v Prahe. Chystá sa tam až na jeseň.

Dominika a jej slávny otec spolu kedysi trávili veľa času, zmena vraj prišla po jeho zoznámení s Ivanou:

Na svoj vek, ba aj na viac, sa vraj cíti najmä po fyzickej stránke, je unavená. "Ale psychicky som stále ako dvadsaťročná, ktorá rada jazdí na rockové koncerty s kamarátmi. Ale tá fyzická kondícia viazne," priznáva Dominika, ktorej sa zníženie pohybu odrazilo aj na figúre. No najviac prekvapila tým, aké je jej najväčšie želanie. Prekvapivo to nie sú milióny na účte, ani iné materiálne zabezpečenie či dobrá práca. "Od tej doby, čo som sa vrátila späť do Fínska k Timovi, som veľmi šťastná, a tak si od tej päťdesiatky najviac želám, aby nám to takto vydržalo až do smrti," vyznala sa zjavne stále zaľúbená Dominika, ktorá už zrejme hľadá v živote len lásku a pohodu.

Dominika bola ešte niekoľko rokov dozadu vo forme a dokonca aktívne športovala:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Gottová (@dominika.gottova)

Súvisiace články

Najčítanejšie